mr. Gabriëlle Gijsberts

Oosthaven 12
2801PB Gouda

T 034 620 1663
E [email protected]

Mediator Schoonhoven

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Oosthaven 12
  • 2801PB Gouda
034 620 1663 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Gouda (11km)
Oosthaven 12, 2801PB Gouda
West Gouda (12km)
Zuidelijk Halfrond 1, 2801DD West Gouda
Alphen aan den Rijn (23km)
Europalaan 16, 2408BG Alphen aan den Rijn
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat mag u verwachten van Gabriëlle Gijsberts, scheidingsmediator regio Schoonhoven?

Vanaf het moment dat men besluit om te gaan scheiden, breekt er een emotionele periode aan waarin er zorgen zijn over de toekomst. Het is aan mij als mediator de taak om begeleiding te bieden gedurende deze hectische periode en ervoor te zorgen dat er juridisch juiste afspraken worden gemaakt die gericht zijn op de toekomst. Er wordt eerst aandacht besteed aan de wens tot scheiding en ruimte geboden voor de psychologische en emotionele kanten van scheiding. Ouders begrijpen meestal wel dat er goede afspraken gemaakt dienen te worden, maar wat is goed? Welke afspraken passen zowel bij u alsook bij de kinderen? Indien gewenst krijgen de kinderen bij mij in de mediation de ruimte om hun wensen kenbaar te maken en hun mening te geven. Dit kan desgewenst in een kindgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Schoonhoven

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Wie is Gabriëlle Gijsberts?

Besluit u om te scheiden, dan komen zowel financiële en fiscale aspecten alsook de verdeling van het (huwelijks)vermogen en het pensioen aan de orde. Als scheidingsmediator in Schoonhoven help ik u bij het maken van alle afspraken die gemaakt dienen te worden gedurende de scheiding. Ik stel een ouderschapsplan en scheidingsconvenant op, maak een vermogensopstelling en bereken de alimentatie. Als MfN-registermediator en geaccrediteerd Familie-mediator lever ik graag maatwerk. Betrokken, resultaatgericht, creatief, professioneel, empatisch en kan het juridische en praktische juist combineren zijn kenmerken waarmee anderen mij als mediator bij scheiding omschrijven.

Hulp bij scheiden van een scheidingsbemiddelaar

Al meer dan 20 jaar van mijn professionele leven begeleid ik mensen in conflictsituaties. Voorheen deed ik dit als advocaat en tegenwoordig als mediator in Schoonhoven. Dankzij mijn ervaring weet ik wat een scheiding met u kan doen en wat er gebeurt als u naar de rechter gaat.

Scheiden is meer dan alleen een juridische beslissing en aangezien geen van beiden beter wordt van de strijd om 'het eigen gelijk', help ik de (ex-)partners in deze situatie. Hierdoor krijgt u weer controle over uw scheiding, wordt er ruimte geboden voor de mens én emotie en kunnen jullie er samen uitkomen zonder een (juridische) strijd aan te gaan.

Gratis kennismaking met Dé ScheidingsMediator in Schoonhoven

Wilt u uw scheiding regelen? Ik kan als scheidingsmediator in Schoonhoven met u afspreken op een locatie bij u in de buurt, maar indien gewenst is een afspraak bij u thuis ook mogelijk. De kennismaking duurt circa 45 minuten en is geheel gratis. Ik hanteer flexibele werktijden en daardoor kan het gesprek ook 's avonds plaatsvinden. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator in Schoonhoven voor meer informatie of advies.

Contact opnemen 034 620 1663
Interessante artikelen
034 620 1663 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts