Margriet de Greef

Oosthaven 12
2801PB Gouda

T 0346 201 663
E [email protected]

Mediator Schoonhoven

Margriet de Greef

  • Kerkstraat 7
  • 3413MP Jaarsveld
0346 201 663 Stuur een e-mail Certificeringen: RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Lopik (9km)
Kerkstraat 7, 3413MP Jaarsveld
Gouda (11km)
Oosthaven 12, 2801PB Gouda
Woerden (14km)
Pompmolenlaan 26, 3447GK Woerden
Alphen aan den Rijn (23km)
Europalaan, 2408BG Alphen aan den Rijn
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Margriet de Greef

Wat scheidingsmediator Margriet de Greef voor u kan betekenen

Wanneer je gaat scheiden, wil je dan dat keuzes over de toekomst vóór jou gemaakt worden? Of zou je die zelf, in goed overleg, willen nemen? Is dat laatste het geval, dan kan een mediator je helpen. Mijn naam is Margriet de Greef en als scheidingsmediator in Schoonhoven help ik stellen om hun huwelijk op een goede manier te beëindigen. Alle praktische, financiële en juridische aspecten komen aan bod, maar ook is er ruimte voor de emotionele kanten van de scheiding. Kunnen jullie mijn hulp gebruiken bij jullie echtscheiding in Schoonhoven? Neem dan via Dé ScheidingsMediator contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Margriet de Greef

Uw mediator in Schoonhoven

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Margriet de Greef

Ik ben ervan overtuigd dat je als mens nooit bent uitgeleerd. Ik ben altijd benieuwd naar nieuwe inzichten, heb oprechte belangstelling voor wat mensen beweegt en vind niet snel iemand raar. Dankzij mijn nuchtere houding en mijn ervaring in uiteenlopende functies en beroepen, beweeg ik mij gemakkelijk tussen mensen met uiteenlopende achtergronden. Een aantal jaren geleden heb ik besloten om die eigenschappen, kennis en ervaring in te gaan zetten als mediator. Ik heb diverse opleidingen en cursussen gevolgd en mag mijzelf onder meer MfN-geregistreerd familiemediator noemen. Sindsdien help ik stellen in onder meer Schoonhoven die besloten hebben om te gaan scheiden. Ook ben ik klachtenfunctionaris en vertrouwenspersoon voor diverse bedrijven, scholen en andere instellingen.

Uw echtscheiding in Schoonhoven goed geregeld

Een echtscheiding is een ingrijpende periode, waarin er veel op je af komt. Mensen die gaan scheiden worstelen vaak met allerlei onverwerkte emoties, maar tegelijkertijd moet er wel van alles geregeld worden. Vaak verloopt de communicatie tussen beide partners zeer moeizaam. In dat geval help ik jullie om weer in gesprek te komen. Ik bied de structuur en veilige sfeer die nodig zijn om écht naar elkaar te luisteren en te durven zeggen wat je belangrijk vindt. Dat is niet alleen belangrijk voor het verwerken van de echtscheiding, maar maakt het ook een stuk makkelijker om de noodzakelijke afspraken te maken.

Tijdens de scheidingsmediation in Schoonhoven behandelen we alle praktische, financiële en juridische aspecten van de echtscheiding. Jullie huisvesting en de vraag wat er met de eventuele eigen woning gaat gebeuren is natuurlijk belangrijk, maar ook zaken als de verdeling van bezittingen en schulden, alimentatie en pensioenen komen aan bod. Ik help jullie om samen afspraken te maken, zodat jullie allebei een stevige basis kunnen leggen voor de toekomst.

Kinderen bij echtscheiding

Dat laatste is extra belangrijk wanneer jullie kinderen hebben. Ook na de scheiding blijven jullie als ouders aan elkaar verbonden. Het mag niet zo zijn dat kinderen in de situatie gebracht worden dat ze tussen hun ouders moeten kiezen. Ook rondom de kinderen gaan we dus samen op zoek naar oplossingen en afspraken. Die moeten door alle betrokkenen gedragen worden en praktisch goed uitvoerbaar zijn. De afspraken leg ik voor jullie vast in een ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een echtscheiding is hoe dan ook een moeilijke periode. Hoe jullie daar uit gaan komen, hebben jullie echter voor een groot deel zelf in de hand. Als scheidingsmediator in Schoonhoven bied ik jullie de kans om gestructureerd en in een veilige sfeer jullie huwelijk af te ronden. Kunnen jullie mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 0346 201 663
Interessante artikelen
0346 201 663 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Margriet de Greef