Geraldine Mandas

Papelaan-West 117
2254AH Voorschoten

T 071 203 3226
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Leiden (1km)
Papelaan-West 117, 2254AH Voorschoten
Voorschoten. (1km)
Papelaan-West 117, 2254AH Voorschoten
Wassenaar (3km)
Kerkstraat 14, 2242HG Wassenaar
Katwijk (7km)
Loogkruid 5, 2224GN Katwijk
Den Haag (9km)
Raamweg 4, 2596HL Den Haag
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RFEA RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Geraldine Mandas

Geraldine Mandas – echtscheiding mediator Voorschoten

Er is een keuze gemaakt: u gaat scheiden. Een scheiding zorgt ervoor dat u in een turbulente tijd beland. Uw toekomstbeeld is weg en er veranderd van alles op allerlei fronten. Niet alleen heeft een scheiding een emotionele impact, maar zijn er ook directe gevolgen op juridisch, fiscaal en financieel gebied. Het is dan fijn om iemand te hebben die samen met u zorg draagt voor een goede afhandeling, zodat er weer wat meer rust kan komen in alle turbulentie. Als u zoekt naar een scheidingsmediator in Voorschoten, kunt u bij Geraldine Mandas terecht. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Geraldine Mandas

Uw mediator in Voorschoten

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wat biedt Geraldine Mandas u als MfN-registermediator?

Mijn naam is Geraldine Mandas en ik heb een gedegen achtergrond in de financiële dienstverlening. Mijn kwaliteit is dat ik complexe dingen op een vrij eenvoudige wijze inzichtelijk en behapbaar kan maken. 

Ook bij een scheiding of het verbreken van een relatie is het waardevol, dat er op een praktische wijze inzicht gegeven wordt over de te zetten stappen. Een scheiding is een complex proces. U krijgt niet alleen te maken met financiële en juridische zaken, maar ook de emotionele impact van de scheiding is van grote invloed op het proces. 
Ik ben naast MfN geregistreerd familie mediator ook nog RFEA geregistreerd financieel echtscheidingsmediator en gediplomeerd financieel planner. Dit maakt het voor mij mogelijk om uw scheiding voor 100% te regelen. Ook als u kinderen heeft, denk ik met u mee en geef ik advies over hoe er een solide basis gelegd kan worden voor het ouderschap na de scheiding. 
Als scheidingsmediator Voorschoten, kan ik u in mijn praktijk ontvangen, waar u uitkijkt over de weilanden en op een rustige en anonieme plek uw verhaal kunt doen.  

Schakel de hulp van een mediator in

U heeft besloten te gaan scheiden en dit zorgt ervoor dat er veel zaken veranderen. Om uw scheidingsproces enigszins te stroomlijnen kan mediation een uitkomst bieden. Er zijn mensen die  zonder mediation tot weloverwogen oplossingen komen. Toch blijkt in de praktijk dat juist door de emotionele kant van scheiden, er punten zijn waar u samen niet uitkomt.  Mediation biedt hierin een uitkomst.

Een scheidingsmediator is een onafhankelijke partij, die ruimte maakt voor zowel u als uw ex-partner. U krijgt beide de ruimte om uw wensen, behoeften en standpunten naar voren te brengen. Vervolgens zal er gezamenlijk gekeken worden naar oplossingen die voor beide partijen acceptabel zijn en bovendien werkbaar zijn in de toekomst. Mediation helpt je op juridisch, fiscaal, financieel en emotioneel vlak. Wanneer u met mij – als uw scheidingsmediator Voorschoten - wilt werken, dan vraag ik van u uw volledige inzet. U zult actief moeten meewerken om tot oplossingen te komen. Ik geef inzicht in welke stappen er op zowel juridisch als financieel vlak gezet moeten worden, maar u zult zelf de stappen moeten zetten. 

Zowel uzelf als uw ex-partner zullen op bepaalde gebieden 'water bij de wijn' moeten doen. Ik begeleid u beide hierin zodat we komen tot heldere afspraken die voor beiden acceptabel zijn. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt, met de juiste begeleiding.

Een goed basis voor het ouderschap leg je samen

Gaat uw scheiden en heeft u kinderen? Dan ben ik er als geregistreerd familie mediator Voorschoten ook in het belang van uw kinderen. De ervaring leert dat de belangen van de kinderen toch regelmatig klem komen te zitten in een scheidingsproces. We nemen ruim de tijd om een ouderschapsplan op te stellen. Hierin kijken we naar wat de beste verdeling is in omgang, met de kinderen hoe de zorg en opvoeding verdeelt gaat worden en wie er alimentatie gaat betalen en hoog dit bedrag gaat zijn.  

Een scheidingsmediator nodig in Voorschoten? Geraldine Mandas staat voor u klaar

Uw toekomst verandert door de scheiding en er zullen stappen gezet moeten worden en veranderingen doorgevoerd moeten worden. U ervaart op dit moment wellicht veel onzekerheid en onrust. Zet de eerste stap door een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Voelt dit gesprek goed en heeft u vertrouwen in mij als uw scheidingsmediator? Dan gaan we samen een mediationtraject aan. We zullen heldere afspraken maken zodat u zich weer op de toekomst kunt richten en verzekert bent van een solide basis op juridisch, fiscaal en financieel gebied. Wat ik zelf prettig vind, is dat ik uw scheiding voor 100% kan afhandelen. U hoeft uw verhaal dus maar één keer te doen. 

Wilt u vrijblijvend kennismaken met mij als scheidingsmediator Voorschoten? Neem gerust contact op! 

Contact opnemen 071 203 3226
Interessante artikelen
071 203 3226 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Geraldine Mandas