Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wie ben ik?

Als mediator in Vught begeleid ik sinds 2009 mensen die in scheiding liggen. Door de jaren heen heb ik talloze stellen geholpen om hun huwelijk op een goede en respectvolle manier af te sluiten. Dit komt onder meer doordat ik mij continu blijf scholen. Zo heb ik de afgelopen jaren onder meer een mediationopleiding met als specialisatie ‘familiemediation’, de opleiding tot Register Financieel Echtscheidingsadviseur en de nodige bijscholingscursussen gevolgd. Op deze manier blijf ik op de hoogte van de actualiteiten op juridisch en fiscaal gebied. Hierdoor kan ik als scheidingsmediator in Vught goede kwaliteit leveren met mijn begeleiding. 

Mediation bij scheiden in Vught

Een mediator inschakelen bij scheiden in Vught is verstandig. Zo’n iemand weet immers precies wat er allemaal geregeld moet worden, waardoor jullie geen belangrijke zaken over het hoofd zien. Ik help jullie onder meer om afspraken te maken over het verdelen van vermogen, pensioenen, alimentatie en alle andere fiscale zaken. Daarnaast zorg ik ervoor dat alles op juridisch vlak goed geregel wordt.

Bij een scheiding wordt er vaak eerst gedacht aan de praktische zaken. Begrijpelijk, want het is belangrijk om dit goed te regelen. Vergeet alleen niet om ook aandacht aan het emotionele aspect van een echtscheiding te besteden. Als scheidingsmediator in Vught besteed ik ook aandacht aan de emotionele kant. Ik bied structuur en werk samen met jullie aan perspectief. Dit komt van pas bij het verwerkingsproces.

Door als mediator in Vught ook het emotionele aspect te belichten, help ik om de scheiding goed af te ronden. Ik voorkom dat jullie blijven hangen in verwijten en elkaar overal de schuld van geven. In plaats daarvan gaan we samen op zoek naar wat jullie willen bereiken en wat er nodig is om dit voor elkaar te krijgen. Wie van de twee er gelijk heeft is dan niet langer van belang, want het gaat om het vinden van een oplossing die voor alle partijen acceptabel is. 

Wat anderen over Mediator Vught zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Ouderschapsplan op maat

Mensen die voor mediation in Vught kiezen, nemen zelf de verantwoordelijkheid voor het proces waarin ze zich bevinden. Dit is belangrijk, zeker als er kinderen in het spel zijn. In dat geval moeten jullie samen een ouderschapsplan maken. Veel ouders vullen zelf zo’n plan in, maar denken hierbij niet goed na over bepaalde zaken. Het ouderschapsplan is in dat geval niet volledig en de gemaakte afspraken zijn vaak niet goed doordacht. 

Een goed ouderschapsplan zorgt ervoor dat kinderen minder last hebben van een scheiding. Als scheidingsmediator in Vught help ik jullie daarom bij het opstellen van zo’n plan. Ik zorg ervoor dat jullie goed nadenken over alle zaken die van belang zijn, zodat alles omtrent de opvoeding en verzorging van de kinderen duidelijk en goed geregeld is. Daarnaast leg ik jullie uit wat ouders zelf kunt doen om kinderen zo goed mogelijk te begeleiden tijdens een scheiding.

Vrijblijvende afspraak met scheidingsmediator in Vught

Als scheidingsmediator in Vught begeleid ik jullie van A tot Z tijdens het scheidingsproces. Naast de praktische zaken besteed ik ook aandacht aan de emotionele kant. Respect voor elkaar is hierbij belangrijk. Alleen dan kunnen jullie op een goede en waardige manier een streep onder jullie huwelijk zetten. Benieuwd of ik de juiste persoon ben voor mediation in Vught? Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in via Dé Scheidingsmediator.