Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E [email protected]

Mediator Vught

Hans Verbruggen

  • Victorialaan 15
  • 5213JG Den Bosch
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Den Bosch (5km)
Victorialaan 15, 5213JG Den Bosch
Boxtel (7km)
Nieuwland 1, 5283AJ Boxtel
Tilburg (20km)
Saal van Zwanenbergweg 11, 5026RM Tilburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Wat kunt u van Hans Verbruggen, MfN scheidingsmediator regio Vught, verwachten?

Dankzij mijn ruime financiële ervaring en expertise kan ik u alle informatie geven op het gebied van pensioen, hypotheken en alimentatie. Mede door mij rustige en geduldige karakter ben ik in staat om overzicht te houden in de woelige situatie van een scheiding, zodat u voortdurend overzicht houdt tijdens het scheidingsproces. Ik geef u als uw scheidingsmediator in Vught graag een zodanig inzicht in de oplossingsrichtingen na de scheiding zodat u weer een positieve kijk krijgt op de toekomst van u en uw eventuele kinderen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Vught

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Hans Verbruggen

Voorheen ben ik vele jaren als financieel adviseur werkzaam geweest en kon ik mensen in een scheiding uitleg geven over pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Sinds 2009 ben ik als scheidingsmediator in omgeving Vught actief en ben ik tevens een erkend Family-mediator. Daarnaast sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand en zorg ik ervoor dat u, mits u daarvoor in aanmerking komt, aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand. Het doet mij telkens weer goed als ik te horen krijg ''We begrijpen nu eindelijk hoe het in elkaar steekt''. Uw scheiding is bij mij als mediator in goede handen.

Juridische vastlegging van afspraken

Uiteraard houd ik bij het maken van afspraken rekening met uw persoonlijke belangen, alsmede die van uw (ex-)partner en eventuele kinderen. Zodra er afspraken zijn gemaakt die voor beide partijen aannemelijk zijn, is het mijn taak om deze afspraken op een juridisch verantwoorde manier vast te leggen in het scheidingsconvenant. De afspraken met betrekking tot uw eventuele kinderen worden vastgelegd in het ouderschapsplan.

Bij het maken van afspraken houd ik als uw mediator in Vught ook rekening met de belangen van uw eventuele kinderen. Graag help ik u op weg naar een nieuwe toekomst waarbij zij zich ongestoord verder kunnen ontwikkelen.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Vught

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een gratis kennismaking. Belt u mij of mail Dé ScheidingsMediator Vught en het kennismakingsgesprek wordt op zo kort mogelijke termijn gepland. Zodra er sprake is van een klik tussen u en mij, ga ik verder met het opstellen van een planning voor het verdere scheidingsproces.

Graag werk ik net als u overdag, maar ik begrijp dat het niet altijd mogelijk is om uw scheiding overdag te regelen. Daarom ben ik ook bereid om in de avonden of op zaterdag af te spreken, indien u niet anders kunt.

Contact opnemen 073 203 3621
Interessante artikelen
073 203 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Hans Verbruggen