Elma Schouten

Hengelosestraat 100
7514AK Enschede

T 054 120 1557
E [email protected]

Mediator Wierden

Elma Schouten

  • Hamerstraat 10
  • 7556MZ Hengelo
054 120 1557 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Hengelo (16km)
Hamerstraat 10, 7556MZ Hengelo
Oldenzaal (23km)
Titus Brandsmastraat 7, 7572CE Oldenzaal
Enschede (24km)
Hengelosestraat 100, 7514AK Enschede
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Elma Schouten

Wat mag u van Elma Schouten als scheidingsmediator regio Wierden verwachten?

In een echtscheiding moet er vaak veel geregeld worden. Als mediator kan ik u structuur bieden en kan ik voor u alle zaken die u moet regelen en waar u aan kunt denken in kaart brengen. Daarnaast kan ik als scheidingsmediator in Wierden een echtscheidingsovereenkomst opstellen en kan ik berekeningen maken inzake de vermogensverdeling, eventuele partneralimentatie en kinderalimentatie. Samen zullen wij ook afspraken maken rondom de zorg en het contact met de kinderen. Deze afspraken worden vastgelegd in een ouderschapsplan. Ik zal jullie begeleiden in de gesprekken waarin deze afspraken tot stand komen en help jullie om opnieuw te beginnen als collega-ouders of enkel als ex-partners.

Contact opnemen

Contact opnemen met Elma Schouten

Uw mediator in Wierden

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met uw mediator in Wierden: Elma Schouten

Scheiden is complex en er zijn dan ook verschillende aspecten. Daarom heb ik besloten om mij op te laten leiden in al deze facetten. Inmiddels ben ik een MfN register mediator en een MfN Familiemediator en in 2015 ben ik mijn scheidingspraktijk gestart. Ik heb het altijd belangrijk gevonden dat kinderen een stem krijgen in een echtscheiding. Indien de scheiding complex dreigt te worden, kan ik jullie als SCHIP mediator de juiste begeleiding bieden om de communicatie te herstellen en goede afspraken te maken. Zowel de juridische en emotionele alsook de fiscale en financiële kanten van scheiding zijn belangrijk. Om u in al deze aspecten goed te kunnen begeleiden, heb ik er als scheidingsmediator in Wierden voor gekozen om de specialistische opleiding tot financieel echtscheidingsadviseur te volgen.

Scheiden, hoe nu verder?

Mijn doel is dat de onderlinge communicatie wordt hersteld en dat jullie weer samen door één deur kunnen of in ieder geval duidelijkheid kunnen geven over de vervolgstappen. Ik probeer als scheidingsbemiddelaar een veilige sfeer voor jullie te creëren, zodat wij open en eerlijke gesprekken kunnen voeren waar jullie de inhoud van bepalen. 

Respect, luisteren, empathie en integriteit zijn voor mij de belangrijkste kenmerken voor de mediationprocessen.

Als scheidingsbemiddelaar voel ik mij ontzettend voldaan wanneer mijn cliënten het gevoel hebben dat zij goed geïnformeerd zijn, zich gehoord voelen en op basis daarvan goede keuzes hebben kunnen maken.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan bij de Dé ScheidingsMediator in Wierden

Willen u en uw partner een scheiding aanvragen of bent u benieuwd naar de kosten van echtscheiding en spreekt mijn werkwijze u aan? Maak dan een afspraak voor een volledig gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het gesprek kan, indien nodig, ook 's avonds of in het weekend plaatsvinden. Het kennismakingsgesprek en de mediationgesprekken vinden doorgaans bij u thuis plaats, maar wanneer dit niet mogelijk is kan ik als scheidingsmediator in Wierden een ruimte bij u in de buurt zoeken. In het kennismakingsgesprek zal ik u meer uitleggen over mijn werkwijze en kunt u beiden uw mening vormen of ik de geschikte persoon ben die u gedurende uw scheiding zal begeleiden.

Contact opnemen 054 120 1557
Interessante artikelen
054 120 1557 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Elma Schouten