Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Hengelo (16km)
Hamerstraat 10
7556 MZ Hengelo
Mediator Oldenzaal (23km)
Nieuwstraat 101
7572 BZ Oldenzaal
Mediator Enschede (24km)
Hengelosestraat 100
7514 AK Enschede

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met uw mediator in Wierden: Elma Schouten

Scheiden is complex en er zijn dan ook verschillende aspecten. Daarom heb ik besloten om mij op te laten leiden in al deze facetten. Inmiddels ben ik een MfN register mediator en een MfN Familiemediator en in 2015 ben ik mijn scheidingspraktijk gestart. Ik heb het altijd belangrijk gevonden dat kinderen een stem krijgen in een echtscheiding. Indien de scheiding complex dreigt te worden, kan ik jullie als SCHIP mediator de juiste begeleiding bieden om de communicatie te herstellen en goede afspraken te maken. Zowel de juridische en emotionele alsook de fiscale en financiële kanten van scheiding zijn belangrijk. Om u in al deze aspecten goed te kunnen begeleiden, heb ik er als scheidingsmediator in Wierden voor gekozen om de specialistische opleiding tot financieel echtscheidingsadviseur te volgen.

Scheiden, hoe nu verder?

Mijn doel is dat de onderlinge communicatie wordt hersteld en dat jullie weer samen door één deur kunnen of in ieder geval duidelijkheid kunnen geven over de vervolgstappen. Ik probeer als scheidingsbemiddelaar een veilige sfeer voor jullie te creëren, zodat wij open en eerlijke gesprekken kunnen voeren waar jullie de inhoud van bepalen. 

Wat anderen over Elma Schouten zeggen

Daar zijn we trots op

Betrokken en doelgerichte begeleiding

Elma is doelgericht, begripvol en betrokken. Ze verstaat haar vak goed. Zaken die we niet duidelijk hadden , zoekt ze uit en komt ze op terug met een uitleg zodat het allemaal klopt en het proces goed kunnen afronden.
Francis Koop uit OLDENZAAL
10 december 2023

Een hele warme en vriendelijke vrouw

Ik vond het heel erg fijn , ze heeft veel begrip en gevoel voor de situatie en werkt erg mee met de wensen en denkt in oplossingen. Het voelde erg vertrouwd en warm. Zeker aan te raden.
Iwan uit Haaksbergen

Deskundig persoon.

De begeleiding van ons scheidingsproces in goede banen geleid. Zeer deskundige mediator. Alles tot in de puntjes verzorgd.
Anne uit Denekamp

Vriendelijke vrouw, veel kennis en ervaring!

Elma heeft van af het begin af aan ons een duidelijk en goed beeld gegeven van het traject dat we gingen doorlopen. Mede door Elma’s deskundigheid zijn wij snel tot een ouderschapsplan gekomen.
Teun uit Wierden

Deskundig

Fijn in de omgang deskundig betrokken .
Patricia uit Enschede

Gewoon super goed

Je bent een topper je hebt ons goed geholpen bedankt daarvoor
Maria Franssens uit Enschede

Respect, luisteren, empathie en integriteit zijn voor mij de belangrijkste kenmerken voor de mediationprocessen.

Als scheidingsbemiddelaar voel ik mij ontzettend voldaan wanneer mijn cliënten het gevoel hebben dat zij goed geïnformeerd zijn, zich gehoord voelen en op basis daarvan goede keuzes hebben kunnen maken.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan bij de Dé ScheidingsMediator in Wierden

Willen u en uw partner een scheiding aanvragen of bent u benieuwd naar de kosten van echtscheiding en spreekt mijn werkwijze u aan? Maak dan een afspraak voor een volledig gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het gesprek kan, indien nodig, ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Het kennismakingsgesprek en de mediationgesprekken vinden doorgaans bij u thuis plaats, maar wanneer dit niet mogelijk is kan ik als scheidingsmediator in Wierden een ruimte bij u in de buurt zoeken. In het kennismakingsgesprek zal ik u meer uitleggen over mijn werkwijze en kunt u beiden uw mening vormen of ik de geschikte persoon ben die u gedurende uw scheiding zal begeleiden.