Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Gedurende mijn loopbaan heb ik in binnen- en buitenland veel ervaring opgedaan met het werken met mensen, maar ook met regels rondom bijvoorbeeld sociale zekerheid, verzekeringen en zorg. Ik heb onder meer gewerkt bij overheidsinstanties, verzekeraars en ziekenhuizen. Ook heb ik een opleiding in sociaal-pedagogische hulpverlening gevolgd. Omdat ik nog meer met al die ervaring en kennis wilde doen, heb ik een aantal jaren terug gekozen voor een nieuwe loopbaan als mediator. Ik heb een aantal opleidingen gedaan en ben nu onder meer MfN-geregistreerd mediator. Mensen in Arnhem die de moeilijke beslissing hebben moeten nemen om te gaan scheiden, zijn sindsdien bij mij aan het juiste adres.

Waardige afsluiting van uw huwelijk in Arnhem

Bij jullie scheidingsmediation in Arnhem staat maatwerk voorop. Elk stel en daarmee natuurlijk ook elke scheiding, is immers uniek. Het gaat niet vanzelf, tijdens de mediation wordt er het nodige van jullie gevraagd. Zo is het de bedoeling dat jullie om te beginnen zélf de achtergronden van jullie scheiding weergeven. Niet om te oordelen en te bepalen wie er gelijk of ongelijk heeft, maar om jullie allebei de kans te geven om jullie verhaal te doen.

Door naar elkaar te luisteren ontstaat vaak weer het begrip dat nodig is om ook met alle andere aspecten van de scheiding aan de slag te gaan. Ik begeleid jullie zorgvuldig door het proces en zorg ervoor dat alles wat nodig is besproken wordt. Een scheiding levert vaak een behoorlijke puzzel met tal van vragen op. Wat gaat er met de woning gebeuren? Moet een van ons alimentatie betalen? En wat doen we met de gezamenlijke bezittingen? Ik zorg voor rust en duidelijkheid rondom het financiële plaatje, waardoor jullie samen doordachte beslissingen kunnen nemen.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden
10 december 2023

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Jullie afspraken leg ik vast in een echtscheidingsconvenant. Door mediation in Arnhem zijn jullie zeker van een prima geregelde scheiding. 

overigens ben ik ook ná de scheiding beschikbaar voor nazorg. Er kunnen immers allerlei redenen zijn om ook later nog eens met een mediator om tafel te gaan om de afspraken door te spreken en eventueel aan te passen.

Kinderen bij echtscheiding in Arnhem

Wanneer jullie kinderen hebben, dan staan hun belangen tijdens de mediation in Arnhem voorop. Zij vormen een extra reden om tijd en energie in succesvolle mediation te steken. Kinderen mogen immers niet het slachtoffer worden van jullie besluit om te gaan scheiden. Vrijwel altijd zijn ouders het daarmee eens, maar toch is het niet altijd makkelijk om goede en werkbare afspraken over de zorg voor de kinderen te maken. Ik help jullie dan ook bij het maken van die afspraken. Ondanks het feit dat jullie uit elkaar gaan, is de insteek om jullie band als ouders onverminderd sterk te houden. 

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een scheiding is een onzekere en emotionele periode. Misschien lijkt het alsof de grond onder jullie voeten is weggezakt. Met scheidingsmediation in Arnhem zorg ik ervoor dat jullie je huwelijk goed kunnen afronden en een stevige basis voor een toekomst zonder elkaar kunnen leggen. Kunnen jullie mediation bij scheiding in Arnhem gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.