Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Hoeven (22km)
Hofstraat 8
4741 AK Hoeven
Mediator Goes (26km)
Stationsplein 21
4461 HP Goes
Mediator Terneuzen (35km)
Stadhuisplein 3
4531 GZ Terneuzen

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wie is Frank Roelen?

Ik ben van mening dat een huwelijk altijd op een waardige manier afgesloten moet worden. U en uw partner hebben immers jarenlang lief en leed met elkaar gedeeld. Daarom leid ik u graag door het proces rondom een scheiding heen. Door mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in Bergen op Zoom heb ik een vernieuwende en onconventionele aanpak ontwikkeld. Hierin maak ik emoties hanteerbaar en dat komt het maken van afspraken vaak ten goede.

Verbinding van zakelijke en relationele kant

Naast een relationele kant heeft een scheiding ook een zakelijke kant. Aan beide kanten moet aandacht besteed worden als u gaat scheiden, maar uit ervaring weet ik dat dit lang niet altijd gebeurt. Daarom help ik u om de relationele kant en de zakelijke kant met elkaar te verbinden. Dit doe ik door mijn goed ontwikkelde intuïtie te combineren met mijn ruime ervaring op het gebied van persoonlijk leiderschap.

Doordat ik werkzaam ben as financieel (echt)scheidingsadviseur en kennis heb op juridisch, financieel en fiscaal vlak, kan ik u ook helpen bij het regelen van de financiële zaken rondom een scheiding. Hierbij kunt u denken aan het verdelen van vermogen, pensioen en – als er kinderen in het spel zijn – alimentatie. Wanneer u financiële zaken tijdens uw scheiding direct goed regelt, verkleint u de kans op problemen in de toekomst.

Wat anderen over Mediator Bergen op Zoom zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Ouderschapsbemiddelaar 

Gaat u scheiden? Dan scheiden uw kinderen mee. Helaas wordt de impact van een scheiding op kinderen vaak onderschat. Wanneer er kinderen in het spel zijn, besteed ik hier bij mediation in Bergen op Zoom uitgebreid aandacht aan. Als ouderschapsbemiddelaar geef ik u informatie over co-ouderschap en help ik u om uw kind(eren) zo min mogelijk last te laten ervaren van de scheiding. Op deze manier zorgen we er samen voor dat de scheiding zo goed mogelijk geregeld wordt, zowel voor u als voor uw kind(eren).

Gratis gesprek met mediator in Bergen op Zoom

Als jullie huwelijk niet meer te redden is, kan een mediator helpen om deze periode op een waardige manier af te sluiten. Bent u benieuwd wat ik als scheidingsmediator in Bergen op Zoom voor u kan betekenen tijdens een scheiding? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in via Dé ScheidingsMediator. In ongeveer een uur tijd vertel ik u alles wat u moet weten over mijn werkzaamheden als mediator. Uiteindelijk is het aan u om te bepalen of ik iets kan betekenen voor uw scheiding in Bergen op Zoom.