Elly Kuijvenhoven

Jan Vethstraat 23
6813HJ Arnhem

T 026 202 3621
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Velp (5km)
Emmastraat 24A, 6881SV Velp
Veenendaal (8km)
Stationsplein 14, 6811KG Veenendaal
Arnhem (10km)
Jan Vethstraat 23, 6813HJ Arnhem
Elst (11km)
Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst
Ede (26km)
Galvanistraat 1, 6716AE Ede
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Elly Kuijvenhoven

Waar mag u bij Elly Kuijvenhoven van op aan als scheidingsmediator regio Duiven?

Helaas is het niet mogelijk om het verdriet van uw gestrande relatie weg te nemen. Wel kan ik er als mediator in Duiven voor zorgen dat het proces van uw scheiding zo soepel mogelijk verloopt. Er moet een hoop geregeld worden, iets waar uw hoofd natuurlijk niet naar staat vanwege de omstandigheden. Het is mijn taak om als mediator in Duiven aan alles te denken en samen tot evenwichtige afspraken te komen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Elly Kuijvenhoven

Uw mediator in Duiven

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Elly Kuijvenhoven zeggen
Daar zijn we trots op
Rustige vrouw, duidelijk en alles is goed geregeld.
Mijn ervaring is goed. Word goed geholpen. Komt afspraken naar. Alles word goed uitgelegd. Priscilla, Arnhem 16-07-2022
Goed
Mijn evaring was goed . Alice Tan, Bemmel 19-04-2022
goed
Duidelijke raadgeving zodat alles soepel verloopt Jean, Westervoort 20-04-2022

Kennismaken met Elly Kuijvenhoven

ls een rode draad loopt omgang met mensen door mijn leven, zowel professioneel als privé. Ik heb in meerdere landen gewoond en in diverse sectoren gewerkt. Een aantal jaar geleden heb ik besloten om al mijn opgebouwde levenservaring en mensenkennis in te zetten. Dit door mezelf om te scholen tot mediator. Ik heb zelf het postieve effect van mediation ervaren en wist op dat moment al wat de krachtvan mediation kan zijn. Met tros mag ik mijzelf MfN-familiemediator noemen. Daarnaast heb ik nog verschillende andere opleidingen voltooid. Sinds ik mediator ben, help ik mensen in Duiven die de stap hebben genomen om te gaan scheiden.

Praktische oplossingen door jarenlange kennis en ervaring

Een conflict is naast alle negatieve kanten ook een bron van energie. Als uw mediator in Duiven zie ik het als een uitdaging om deze energie in een positieve richting te keren. Dankzij mijn kennis en jarenlange ervaring als mediator kom ik vaak met originele en praktische oplossingen.

Zowel op financieel als fiscaal gebied worden er regelingen getroffen waar beide partijen goed mee uit de voeten kunnen.

Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat deze afspraken vervolgens op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd in het convenant. Eventuele regelingen betreffende uw kinderen leggen we vast in een ouderschapsplan.

Vraag een gratis gesprek aan met Dé ScheidingsMediator Duiven

Hoewel ik het liefst overdag werk, begrijp ik dat dit niet altijd mogelijk is voor u. Indien nodig ben ik dan ook bereid om in de avonden of op een zaterdag met u af te spreken.

Mail of bel Dé Scheidingsmediator in Duiven om een gratis en vrijblijvend eerste gesprek aan te vragen. Bent u er na onze kennismaking van overtuigd dat u bij mij in goede handen bent, dan regel ik de verdere planning betreffende het scheidingsproces.

Contact opnemen 026 202 3621
Interessante artikelen
026 202 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Elly Kuijvenhoven