Andréas de Groot

Oranjesingel 24
6511NV Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Velp (5km)
Emmastraat 24A, 6881SV Velp
Veenendaal (8km)
Stationsplein 14, 6811KG Veenendaal
Arnhem (10km)
Jan Vethstraat 23, 6813HJ Arnhem
Elst (11km)
Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst
Nijmegen (15km)
Oranjesingel 24, 6511NV Nijmegen
Ede (26km)
Galvanistraat 1, 6716AE Ede
Bekijk alle locaties
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Andréas de Groot

Waar mag u bij Andréas de Groot van op aan als scheidingsmediator regio Duiven?

Helaas is het niet mogelijk om het verdriet van uw gestrande relatie weg te nemen. Wel kan ik er als mediator in Duiven voor zorgen dat het proces van uw scheiding zo soepel mogelijk verloopt. Er moet een hoop geregeld worden, iets waar uw hoofd natuurlijk niet naar staat vanwege de omstandigheden. Het is mijn taak om als mediator in Duiven aan alles te denken en samen tot evenwichtige afspraken te komen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Andréas de Groot

Uw mediator in Duiven

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Kennismaken met Andréas de Groot

ls een rode draad loopt omgang met mensen door mijn leven, zowel professioneel als privé. Ik heb tientallen jaren als predikant gewerkt. Een aantal jaar geleden heb ik besloten om al mijn opgebouwde levenservaring en mensenkennis in te zetten. Dit door mezelf om te scholen tot mediator. Ik heb zelf het postieve effect van mediation ervaren en wist op dat moment al wat de krachtvan mediation kan zijn. Met trots mag ik mijzelf MfN-familiemediator noemen. Daarnaast heb ik nog verschillende andere opleidingen voltooid. Sinds ik mediator ben, help ik mensen in Duiven die de stap hebben genomen om te gaan scheiden.

Praktische oplossingen door jarenlange kennis en ervaring

Een conflict is naast alle negatieve kanten ook een bron van energie. Als uw mediator in Duiven zie ik het als een uitdaging om deze energie in een positieve richting te keren. Dankzij mijn kennis en jarenlange ervaring als mediator kom ik vaak met originele en praktische oplossingen.

Zowel op financieel als fiscaal gebied worden er regelingen getroffen waar beide partijen goed mee uit de voeten kunnen.

Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat deze afspraken vervolgens op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd in het convenant. Eventuele regelingen betreffende uw kinderen leggen we vast in een ouderschapsplan.

Vraag een gratis gesprek aan met Dé ScheidingsMediator Duiven

Hoewel ik het liefst overdag werk, begrijp ik dat dit niet altijd mogelijk is voor u. Indien nodig ben ik dan ook bereid om in de avonden of op een zaterdag met u af te spreken.

Mail of bel Dé Scheidingsmediator in Duiven om een gratis en vrijblijvend eerste gesprek aan te vragen. Bent u er na onze kennismaking van overtuigd dat u bij mij in goede handen bent, dan regel ik de verdere planning betreffende het scheidingsproces.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Andréas de Groot