Nico Wiggers

Wassenaarweg 40
6843NW Arnhem

T 026 202 3630
E nico.wiggers@descheidingsmediator.nl

Mediator Duiven

Nico Wiggers

  • Wassenaarweg 40
  • 6843NW Arnhem
  •  
026 202 3630 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Arnhem (10km) Toon adres
Wassenaarweg 40
6843NW Arnhem
Elst (12km) Toon adres
Smidsstraat 6
6662DR Elst
Scheidingsbemiddelaar Nico Wiggers

Waar mag u bij Nico Wiggers van op aan als scheidingsmediator regio Duiven?

Helaas is het niet mogelijk om het verdriet van uw gestrande relatie weg te nemen. Wel kan ik er als mediator in Duiven voor zorgen dat het proces van uw scheiding zo soepel mogelijk verloopt. Er moet een hoop geregeld worden, iets waar uw hoofd natuurlijk niet naar staat vanwege de omstandigheden. Het is mijn taak om als scheidingsmediator in Duiven aan alles te denken en samen tot evenwichtige afspraken te komen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Nico Wiggers

Uw mediator in Duiven

Kennismaken met Nico Wiggers

Ik ben erkend MfN-Family-mediator, rechtbankmediator en gespecialiseerd in scheidingsbemiddeling. Mits u in aanmerking komt, heeft u door mijn inschrijving bij de Raad voor de Rechtsbijstand recht op gesubsidieerde bijstand. Bovendien ben ik erkend KIES-coach (Kinderen in Echtscheidingssituaties), waardoor u ervan op aankunt dat zowel het financiële aspect en emotionele aspect alsook eventuele kindproblematieken bij mij als scheidingsmediator in goede handen zijn.

Praktische oplossingen door jarenlange kennis en ervaring

Een conflict is naast alle negatieve kanten ook een bron van energie. Als uw scheidingsmediator in Duiven zie ik het als een uitdaging om deze energie in een positieve richting te keren. Dankzij mijn kennis en jarenlange ervaring kom ik vaak met originele en praktische oplossingen.

Zowel op financieel als fiscaal gebied worden er regelingen getroffen waar beide partijen goed mee uit de voeten kunnen.

Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat deze afspraken vervolgens op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd in het convenant. Eventuele regelingen betreffende uw kinderen leggen we vast in een ouderschapsplan.

Vraag een gratis gesprek aan met Dé ScheidingsMediator Duiven

Hoewel ik het liefst overdag werk, begrijp ik dat dit niet altijd mogelijk is voor u. Indien nodig ben ik dan ook bereid om in de avonden of op een zaterdag met u af te spreken.

Mail of bel Dé Scheidingsmediator in Duiven om een gratis en vrijblijvend eerste gesprek aan te vragen. Bent u er na onze kennismaking van overtuigd dat u bij mij in goede handen bent, dan regel ik de verdere planning betreffende het scheidingsproces.

Interessante artikelen