Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Velp (5km)
Emmastraat 24A
6881 SV Velp
Mediator Arnhem (10km)
Jan Vethstraat 23
6813 HJ Arnhem
Mediator Nijmegen (15km)
Oranjesingel 24
6511 NV Nijmegen

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Kennismaken met Andréas de groot

ls een rode draad loopt omgang met mensen door mijn leven, zowel professioneel als privé. Ik heb tientallen jaren als predikant gewerkt. Een aantal jaar geleden heb ik besloten om al mijn opgebouwde levenservaring en mensenkennis in te zetten. Dit door mezelf om te scholen tot mediator. Ik heb zelf het postieve effect van mediation ervaren en wist op dat moment al wat de krachtvan mediation kan zijn. Met trots mag ik mijzelf MfN-familiemediator noemen. Daarnaast heb ik nog verschillende andere opleidingen voltooid. Sinds ik mediator ben, help ik mensen in Duiven die de stap hebben genomen om te gaan scheiden.

Praktische oplossingen door jarenlange kennis en ervaring

Een conflict is naast alle negatieve kanten ook een bron van energie. Als uw mediator in Duiven zie ik het als een uitdaging om deze energie in een positieve richting te keren. Dankzij mijn kennis en jarenlange ervaring als mediator kom ik vaak met originele en praktische oplossingen.

Zowel op financieel als fiscaal gebied worden er regelingen getroffen waar beide partijen goed mee uit de voeten kunnen.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden
10 december 2023

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat deze afspraken vervolgens op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd in het convenant. Eventuele regelingen betreffende uw kinderen leggen we vast in een ouderschapsplan.

Vraag een gratis gesprek aan met Dé ScheidingsMediator Duiven

Hoewel ik het liefst overdag werk, begrijp ik dat dit niet altijd mogelijk is voor u. Indien nodig ben ik dan ook bereid om in de avonden of op een zaterdag met u af te spreken.

Mail of bel Dé Scheidingsmediator in Duiven om een gratis en vrijblijvend eerste gesprek aan te vragen. Bent u er na onze kennismaking van overtuigd dat u bij mij in goede handen bent, dan regel ik de verdere planning betreffende het scheidingsproces.