Andréas de Groot

Oranjesingel 24
6511NV Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Ede (2km)
Galvanistraat 1, 6716AE Ede
Arnhem (15km)
Jan Vethstraat 23, 6813HJ Arnhem
Veenendaal (17km)
Stationsplein 14, 6811KG Veenendaal
Elst (19km)
Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst
Velp (21km)
Emmastraat 24A, 6881SV Velp
Nijmegen (25km)
Oranjesingel 24, 6511NV Nijmegen
Bekijk alle locaties
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Andréas de Groot

Wat u van scheidingsmediator Andréas de Groot mag verwachten

Wanneer u op een waardige manier wilt scheiden, bent u bij mij in goede handen. Mijn naam is Andréas de Groot en ik ben scheidingsmediator in Ede. Echtparen die besloten hebben om hun huwelijk te beëindigen, help ik om dat zo goed en prettig mogelijk te regelen. Ik denk met u mee over praktische oplossingen, maar heb ook oog voor de mens achter de scheiding. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik u graag meer over wat ik als scheidingsmediator in Ede voor u kan betekenen. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Andréas de Groot

Uw mediator in Ede

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Andréas de Groot

De omgang met mensen loopt als een rode draad door mijn leven. Gedurende mijn werkzame leven heb ik tientallen jaren als predikant gewerkt en allerlei conflicten in goede banen geleid. Enkele jaren geleden heb ik besloten om al die mensenkennis en sociale vaardigheden in te zetten als mediator. Als ervaringsdeskundige weet ik namelijk wat de kracht en het effect van mediation kunnen zijn. Ik heb diverse cursussen gedaan en sindsdien bied ik hulp bij scheiding in Ede.

Zoals iedere mediator doe ik dat in mijn eigen stijl. Ik houd mensen die willen scheiden een spiegel voor en laat hen op een andere manier naar de zaken kijken. Ik probeer mijn cliënten praktisch en toekomstgericht te laten nadenken. Zodoende help ik hen om oplossingen te vinden die stand houden en voor beide partijen volledig aanvaardbaar zijn.

Geen winnaars of verliezers bij echtscheiding in Ede

Belangrijk is dan ook dat er bij scheidingsmediation geen winnaars of verliezers zijn. Dat wil echter niet zeggen dat de mediation altijd gemakkelijk is. Iedere scheiding is anders en de zaken zijn altijd complexer en genuanceerder dan ze op het eerste gezicht lijken. Als scheidingsmediator in Ede weet ik daar goed doorheen te prikken en kan ik snel tot de kern komen. De deelnemers aan de mediation dienen zelf het conflict weer te geven en te duiden. Ik begeleid dat proces en zorg ervoor dat alles op tafel komt wat nodig is voor een passende oplossing.

Praktische zaken goed geregeld

Bij een scheiding dienen er tal van vragen beantwoord te worden. Wat moet er bijvoorbeeld met het eigen huis gebeuren? Wat spreken we af over alimentatie? En wat zijn de fiscale gevolgen van de scheiding? Als scheidingsmediator in Ede help ik u om dit soort vraagstukken op te lossen. Om te beginnen is het altijd belangrijk om de financiële situatie in kaart te brengen en aan de hand daarvan op zoek te gaan naar oplossingen. Voor complexe financiële zaken werk ik samen met experts op het gebied van financiële planning en fiscale zaken.

Heeft u kinderen, dan nemen zij vanzelfsprekend ook een belangrijke plaats in tijdens de scheidingsmediation. Zij scheiden immers ook mee. Samen proberen we erachter te komen wat het beste is voor de kinderen. Ik help jullie om afspraken te maken en stel aan de hand daarvan het ouderschapsplan voor jullie op.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een scheiding is een emotionele periode, waarin er veel op u afkomt. In het (recente) verleden zijn er vermoedelijk nare dingen gebeurd en het kost tijd om die te verwerken. Tegelijk is het belangrijk om vooruit te kijken en goede beslissingen voor de toekomst te nemen. Als scheidingsmediator in Ede krijg ik er elke keer weer energie van om mensen te helpen bij het oplossen van hun problemen. Kunt u mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 026 202 3621
Interessante artikelen
026 202 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Andréas de Groot