Elly Kuijvenhoven

Jan Vethstraat 23
6813HJ Arnhem

T 026 202 3621
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Elst (9km)
Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst
Veenendaal (13km)
Stationsplein 14, 6811KG Veenendaal
Velp (13km)
Emmastraat 24A, 6881SV Velp
Arnhem (14km)
Jan Vethstraat 23, 6813HJ Arnhem
Ede (28km)
Galvanistraat 1, 6716AE Ede
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Elly Kuijvenhoven

Waar mag u van op aan bij Elly Kuijvenhoven als scheidingsmediator regio Gendt?

Het verdriet van een gestrande relatie kan ik natuurlijk niet bij u wegnemen. Wel kan ik ervoor zorgen dat het scheidingsproces een zo soepel mogelijk verloop kent. Als mediator in Gendt beloof ik dat er niets over het hoofd gezien wordt en overal aan gedacht wordt in de periode van scheiding. Het is namelijk normaal dat uw hoofd hier vanwege alle emoties niet naar staat. Als mediator is het mijn taak dat er evenwichtige afspraken opgesteld worden waar beide partijen mee uit de voeten kunnen, waardoor er een stevig fundament ligt voor de toekomst.

Contact opnemen

Contact opnemen met Elly Kuijvenhoven

Uw mediator in Gendt

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Elly Kuijvenhoven zeggen
Daar zijn we trots op
goed
Duidelijke raadgeving zodat alles soepel verloopt Jean, Westervoort 20-04-2022
Rustige vrouw, duidelijk en alles is goed geregeld.
Mijn ervaring is goed. Word goed geholpen. Komt afspraken naar. Alles word goed uitgelegd. Priscilla, Arnhem 16-07-2022
Goed
Mijn evaring was goed . Alice Tan, Bemmel 19-04-2022

Ik zal mij even voorstellen: Elly Kuijvenhoven

In zowel binnen- als buitenland heb ik mij vele jaren beziggehouden met zorg, sociale zekerheid en verzekeringen. Dat deed ik bij instnaties als ziekenhuizen, overheidsinstanties en verzekeraars. Ook heb ik een studie sociaal-pedagogische hulpverlening afgerond en heb ervaring opgedaan met sociaal-juridische wetgeving en problemen. Al die kennis en ervaring gebruik ik bij mijn huidige carrière als mediator.

Praktische oplossingen om het conflict te beëindigen

Ik houd ervan om mensen te helpen in moeilijke situaties. Dit is ook de reden dat ik mijn werk als mediator in Gendt uitoefen. Een conflict is een bron van energie. Ik haal er voldoening uit om die energie telkens weer in een positieve richting te keren. Op deze manier worden namelijk evenwichtige afspraken gerealiseerd waarmee het conflict teneinde komt.

Er is vaak in financieel en fiscaal opzicht meer mogelijk dan wordt gedacht. Als mediator in Gendt kom ik dankzij mijn jarenlange ervaring vaak met praktische oplossingen waar nog niet eerder aan gedacht is. Wanneer er acceptabele afspraken getroffen zijn voor beide partijen, zorg ik ervoor dat deze op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd in het convenant. Eventuele regelingen rondom uw kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Gratis kennismaken met Dé ScheidingsMediator Gendt?

Het liefst werk ik overdag, maar ik heb er alle begrip voor wanneer dit niet mogelijk is voor u. Vandaar dat ik in uiterste gevallen bereid ben om in de avonden of op zaterdagen af te spreken.

Belt of mailt u mij voor een eerste gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bent u na onze kennismaking ervan overtuigd dat u bij mij in goede handen bent, dan regel ik de verdere planning wat betreft het scheidingsproces.

Contact opnemen 026 202 3621
Interessante artikelen
026 202 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Elly Kuijvenhoven