Nico Wiggers

Wassenaarweg 40
6843NW Arnhem

T 026 202 3630
E nico.wiggers@descheidingsmediator.nl

Mediator Gendt

Nico Wiggers

  • Smidsstraat 6
  • 6662DR Elst
  •  
026 202 3630 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Elst (10km) Toon adres
Smidsstraat 6
6662DR Elst
Arnhem (11km) Toon adres
Wassenaarweg 40
6843NW Arnhem
Scheidingsbemiddelaar Nico Wiggers

Waar mag u van op aan bij Nico Wiggers als scheidingsmediator regio Gendt?

Het verdriet van een gestrande relatie kan ik natuurlijk niet bij u wegnemen. Wel kan ik ervoor zorgen dat het scheidingsproces een zo soepel mogelijk verloop kent. Als scheidingsmediator in Gendt beloof ik dat er niets over het hoofd gezien wordt en overal aan gedacht wordt in de periode van scheiding. Het is namelijk normaal dat uw hoofd hier vanwege alle emoties niet naar staat. Als mediator is het mijn taak dat er evenwichtige afspraken opgesteld worden waar beide partijen mee uit de voeten kunnen, waardoor er een stevig fundament ligt voor de toekomst.

Contact opnemen

Contact opnemen met Nico Wiggers

Uw mediator in Gendt

Ik zal mij even voorstellen: Nico Wiggers

Als gespecialiseerd scheidingsbemiddelaar is uw scheidingsproces bij mij als scheidingsmediator in Gendt in goede handen. Ik ben MfN-Family-mediator en erkend KIES-coach (Kinderen in Echtscheidingssituaties), waardoor ik zowel het financiële en emotionele aspect, alsook eventuele kindproblematieken in goede banen leid. Tevens sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Komt u in aanmerking voor gesubsidieerde bijstand, dan heeft u hier via mijn bemiddeling recht op.

Praktische oplossingen om het conflict te beëindigen

Ik houd ervan om mensen te helpen in moeilijke situaties. Dit is ook de reden dat ik mijn werk als scheidingsmediator in Gendt uitoefen. Een conflict is een bron van energie. Ik haal er voldoening uit om die energie telkens weer in een positieve richting te keren. Op deze manier worden namelijk evenwichtige afspraken gerealiseerd waarmee het conflict teneinde komt.

Er is vaak in financieel en fiscaal opzicht meer mogelijk dan wordt gedacht. Als scheidingsmediator in Gendt kom ik dankzij mijn jarenlange ervaring vaak met praktische oplossingen waar nog niet eerder aan gedacht is. Wanneer er acceptabele afspraken getroffen zijn voor beide partijen, zorg ik ervoor dat deze op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd in het convenant. Eventuele regelingen rondom uw kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Gratis kennismaken met Dé ScheidingsMediator Gendt?

Het liefst werk ik overdag, maar ik heb er alle begrip voor wanneer dit niet mogelijk is voor u. Vandaar dat ik in uiterste gevallen bereid ben om in de avonden of op zaterdagen af te spreken.

Belt of mailt u mij voor een eerste gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bent u na onze kennismaking ervan overtuigd dat u bij mij in goede handen bent, dan regel ik de verdere planning wat betreft het scheidingsproces.

Interessante artikelen