Bart Verberne

Lange Noordstraat 48
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Mediator Goes

Bart Verberne

  • Stationspark 8
  • 4462DZ Goes
016 420 2519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Goes (0km)
Stationspark 8, 4462DZ Goes
Middelburg (19km)
Lange Noordstraat 48, 4331CE Middelburg
Bergen op Zoom (27km)
Blokstallen 2B, 4611WB Bergen op Zoom
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Bart Verberne

Wat mag u van Bart Verberne als scheidingsmediator regio Goes verwachten?

Om de partnerrelatie op respectvolle wijze te beëindigen, heb ik als uw scheidingsmediator in Goes het uitgangspunt dat passende keuzes, waarbij uw belangen en wensen gewaarborgd worden, centraal staan. Als MfN erkend family-mediator kan ik u verzekeren dat u te maken heeft met een professional. Voor alle juridische vraagstukken zoals hypotheken, huizen of andere kwesties rondom pensioenverdeling, boedelverdeling, alimentatie of kindproblematiek heb ik een passend antwoord klaarliggen. Ik heb door mijn juridische achtergrond de juiste deskundigheid en kennis om alle juridische vragen te verantwoorden.

Het is essentieel dat uw relatie op een goede manier afgerond wordt en dat er samenspraak is om goede keuzes te maken. Dankzij mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator en mijn deskundigheid, draag ik op een creatieve wijze bij om in die samenspraak te voorzien.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bart Verberne

Uw mediator in Goes

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Bart Verberne

In het jaar 2000 ben ik afgestudeerd als jurist. Na mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in mediation, zo ben ik een erkend familiemediator en rechtbankmediator. Ik begeleid u in al de financiële, juridische en pedagogische aspecten in een scheidingsproces. Uw scheiding is bij mij als mediator in vertrouwde handen.

Mediation: de succesfactor

Het uiten van uw emoties én de behoefte die daar achter zit, is belangrijk voor de meerwaarde van onze gesprekken. Het creëren van uw eigen toekomst staat bij mij centraal. Mede dankzij mijn jarenlange ervaring en mijn deskundigheid als mediator in Goes, weet ik wat mediation kan betekenen voor de afsluiting van uw relatie. Door mediation zal u weer met meer inzicht richting huiswaarts gaan.

Dankzij mediation worden er veel successen geboekt binnen scheidingsprocessen. Deze successen geven mij erg veel voeldoening, het geeft mij de energie om mij voor elk proces succesvol in te zetten. U mag in mij verwachten dat ik samen met u, uw scheidingsproces op een goede manier afrond waar het creëren van uw eigen toekomst centraal staat.

Maak gratis kennis met de Dé ScheidingsMediator Goes

Het is compleet begrijpelijk dat u overdag moet werken, maar net als u heb ik de voorkeur om overdag te werken. Om in al uw wensen te voorzien, ben ik graag voor u in de avonden of zaterdagen ook beschikbaar. Als het voor u niet uitkomt om naar mijn praktijk te komen, dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Het werken naar een goede uitkomst is van essentieel belang.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Goes voor een gratis kennismakingsgesprek. Pas als u een klik ervaren heeft, zullen wij samen plannen maken voor uw verdere scheidingsproces.

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bart Verberne