Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Terneuzen (18km)
Stadhuisplein 3
4531 GZ Terneuzen
Mediator Middelburg (19km)
Lange Noordstraat
4331 CB Middelburg
Mediator Bergen op Zoom (26km)
Kruisakkers 2
4613 BV Bergen op Zoom

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Kennismaken met Frank Roelen

Rationeel denken is vaak lastig tijdens een scheiding. Dit komt vooral doordat emoties als woede, verdriet en teleurstelling om de hoek komen kijken. Ik geef u alle ruimte om uw emoties te uiten tijdens mediation in Gpes. Daarnaast zorg ik ervoor dat uw emoties hanteerbaar worden, zodat u hier geen hinder van ondervindt bij het maken van afspraken. Zo voorkomen we samen dat er afspraken gemaakt worden waar u later spijt van krijgt. 

Doordat ik werkzaam ben als registermediator met de accreditatie familiemediation, financieel (echt)scheidingsadviseur, rechtbankmediator en ouderschapsbemiddelaar, kan ik u en uw gezin van A tot Z begeleiden tijdens een scheiding. Jullie huwelijk wordt niet alleen op een respectvolle manier afgesloten, maar ik bereid u en uw partner ook voor op een toekomst zonder elkaar. 

Mediation die mensen in beweging krijgt

Mijn mediation sessies zijn er vooral op gebaseerd om u in beweging te krijgen. Op deze manier wordt duidelijk waar het écht om gaat. Ik ben namelijk van mening dat achter ieder standpunt een argument schuilt en het is mijn taak om uw standpunten over alle zaken die te maken hebben met de scheiding naar boven te krijgen. Alleen zo kunnen we namelijk afspraken maken waar alle partijen achter staan.

Wat anderen over Mediator Goes zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Een veelgemaakte fout tijdens scheiden is dat er alleen aandacht wordt besteed aan de relationele kant. Dit is weliswaar belangrijk, maar u moet de zakelijke kant niet vergeten. Het is immers belangrijk om ook afspraken te maken over de verdeling van spullen en vermogen, het huis en alimentatie als er kinderen in het spel zijn. Als scheidingsmediator in Goes verbind ik de relationele kant met de zakelijke kant, waardoor alles goed geregeld wordt.

Kinderen scheiden mee

Hebben jullie samen kinderen gekregen? Dan verandert er voor hen ook veel. Waar hun ouders eerst samen in één huis woonden, wonen ze straks ineens apart van elkaar. Daarom is het van belang om hier zorgvuldig mee om te gaan. Als ouderschapsbemiddelaar in Goes kan ik u hierbij helpen. Ik kan u meer vertellen over co-ouderschap, maar help u ook graag uw kinderen zo min mogelijk last van de scheiding te laten ervaren. Verder kunt u met al uw vragen over scheiden en kinderen bij mij terecht.

Frank Roelen inschakelen als mediator in Goes

Door mijn ervaring als scheidingsmediator in Goes heb ik een vernieuwende en onconventionele aanpak ontwikkeld die ideaal is voor scheidingen. Bent u benieuwd naar deze aanpak? Of wilt u kennismaken om te bepalen of ik de juiste mediator ben om u te begeleiden tijdens uw scheiding? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak met mij via Dé ScheidingsMediator.