Afra Koning

Vondelstraat 45 a
6512 BB Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Mediator Grave

Afra Koning

  • Vondelstraat 45 a
  • 6512 BB Nijmegen
024 202 3661 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Nijmegen (12km)
Vondelstraat 45 a, 6512 BB Nijmegen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Afra Koning

Waar mag u van Afra Koning als scheidingsmediator regio Grave van op aan?

U en uw partner hebben besloten te willen scheiden van elkaar. Er komt bij een scheiding direct zoveel op u af. U heeft vragen zoals: ''Red ik het wel financieel in mijn eentje? Hoe gaan de kinderen ermee om? Wat moet er als eerste gebeuren? Hoe gaan wij dit aanpakken?'' Met deze vragen zal ik, als ervaren mediator in Grave, u helpen. Om de stappen te kunnen volgen die bij een scheidingsproces horen, zal ik eerst uw persoonlijke situatie bekijken. Het scheidingsproces met alle emoties van dien, zal ik met u op een betrokken wijze doorlopen. Het is van grootste belang voor u, uw partner en uw eventuele kinderen om de partnerrelatie op een goede manier af te ronden om daarna apart verder te gaan en de ouder te kunnen zijn die u wilt zijn.

Contact opnemen

Contact opnemen met Afra Koning

Uw mediator in Grave

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met uw mediator: Afra Koning

Ik ben als scheidingsmediator in Grave gespecialiseerd in echtscheidingen. Tijdens het mediationproces zal ik ten alle tijden een neutrale positie innemen. Samen onder mijn begeleiding, en zonder tussenkomst van een advocaat, zullen wij naar een duurzame oplossing zoeken die voor beide partijen naar tevredenheid leidt. Als er echter kinderen bij de scheiding in het spel zijn, staat het belang van de kinderen voor mij als scheidingsmediator in Grave wél voorop! De scheiding kan veel invloed op een kind hebben. Door hun belang echter wel voorop te stellen, zal de positie van het kind draaglijk worden gehouden.

Sinds 2010 ben ik geregistreerd MfN family-mediator, alsook rechtbankmediator en ben ik tevens aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Indien u in aanmerking komt voor een gesubsidieerde bijstand zal ik deze voor u aanvragen.

De reden waarom ik scheidingsmediator ben geworden

Een kind vraagt niet om een scheiding en mag daar dan ook zeker niet de dupe van worden. Ik ben tijdens mijn arbeidsverleden vaak geconfronteerd met de invloed die een scheiding op kinderen kan hebben. 

Daarbij heb ik het meerdere keren meegemaakt dat de kinderen als wapen gebruikt werden tijdens de scheiding. Dit wil ik samen met u voorkomen. Mij volledig voor u, maar ook zeker voor uw eventuele kinderen, in kunnen zetten is de reden waarom ik scheidingsmediator in Grave geworden ben. Als de scheiding op een goede manier afgerond wordt, ontstaat er ruimte om aan een duurzame en goede toekomst te denken. U, uw partner en ook zeker uw kinderen zullen hiervan profiteren.

Gratis en vrijblijvend kennismaken met Dé ScheidingsMediator Grave

Het mediationproces zal bij voorkeur overdag plaatsvinden. Wanneer het voor u echter niet mogelijk is om overdag af te kunnen spreken, zal ik de avonden en zaterdagen als uitzonderingsmogelijkheden beschikbaar stellen. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Grave voor een eerste gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Pas wanneer u een klik ervaren heeft, zullen wij samen de planning voor uw scheidingsproces bespreken.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Afra Koning