Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Nijmegen (12km)
Oranjesingel 24
6511 NV Nijmegen
Mediator Arnhem (28km)
Jan Vethstraat 23
6813 HJ Arnhem
Mediator Velp (30km)
Emmastraat 24A
6881 SV Velp

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met uw mediator: Andréas de groot

Ik ben als scheidingsmediator in Grave gespecialiseerd in echtscheidingen. Tijdens het mediationproces zal ik ten alle tijden een neutrale positie innemen. Samen onder mijn begeleiding, en zonder tussenkomst van een advocaat, zullen wij naar een duurzame oplossing zoeken die voor beide partijen naar tevredenheid leidt. Als er echter kinderen bij de scheiding in het spel zijn, staat het belang van de kinderen voor mij als scheidingsmediator in Grave wél voorop! De scheiding kan veel invloed op een kind hebben. Door hun belang echter wel voorop te stellen, zal de positie van het kind draaglijk worden gehouden.

De volgende opleidingen heb ik gevolgd en afgerond: MfN-mediator, familiemediator, scheidingsspecialist en arbeidsmediator. Daarnaast heb ik de volgende certificeringen: High Trust bij de Raad voor Rechtsbijstand (RvR), rechtbankmediator en ADR Full Certified Mediator.

De reden waarom ik scheidingsmediator ben geworden

De reden dat ik besloot om ook als mediator aan de slag te gaan, is een scheiding waarin ik zelf verzeild raakte. Helaas verliep deze scheiding niet zonder slag of stoot. overleggen was geen optie meer, waardoor het een vechtscheiding werd.

Wat anderen over Mediator Grave zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

De situatie dreigde dat ik en mijn kinderen op straat kwamen te staan, waardoor ik heb besloten toch het gevecht aan te gaan. Met behulp van mediation probeerden we tot goede afspraken te komen, maar ook dit mocht helaas niet baten. De rechtszaken die volgden zijn mij niet in de koude kleren gaan zitten, want ik ben door een diep dal gegaan.

Gratis en vrijblijvend kennismaken met Dé ScheidingsMediator Grave

Het mediationproces zal bij voorkeur overdag plaatsvinden. Wanneer het voor u echter niet mogelijk is om overdag af te kunnen spreken, zal ik de avonden en zaterdagen als uitzonderingsmogelijkheden beschikbaar stellen. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Grave voor een eerste gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Pas wanneer u een klik ervaren heeft, zullen wij samen de planning voor uw scheidingsproces bespreken.