Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Nijmegen (12km)
Oranjesingel 24
6511 NV Nijmegen
Mediator Arnhem (28km)
Jan Vethstraat 23
6813 HJ Arnhem
Mediator Velp (30km)
Emmastraat 24A
6881 SV Velp

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met uw mediator: Andréas de groot

Ik ben als scheidingsmediator in Grave gespecialiseerd in echtscheidingen. Tijdens het mediationproces zal ik ten alle tijden een neutrale positie innemen. Samen onder mijn begeleiding, en zonder tussenkomst van een advocaat, zullen wij naar een duurzame oplossing zoeken die voor beide partijen naar tevredenheid leidt. Als er echter kinderen bij de scheiding in het spel zijn, staat het belang van de kinderen voor mij als scheidingsmediator in Grave wél voorop! De scheiding kan veel invloed op een kind hebben. Door hun belang echter wel voorop te stellen, zal de positie van het kind draaglijk worden gehouden.

De volgende opleidingen heb ik gevolgd en afgerond: MfN-mediator, familiemediator, scheidingsspecialist en arbeidsmediator. Daarnaast heb ik de volgende certificeringen: High Trust bij de Raad voor Rechtsbijstand (RvR), rechtbankmediator en ADR Full Certified Mediator.

De reden waarom ik scheidingsmediator ben geworden

De reden dat ik besloot om ook als mediator aan de slag te gaan, is een scheiding waarin ik zelf verzeild raakte. Helaas verliep deze scheiding niet zonder slag of stoot. overleggen was geen optie meer, waardoor het een vechtscheiding werd.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden
10 december 2023

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

De situatie dreigde dat ik en mijn kinderen op straat kwamen te staan, waardoor ik heb besloten toch het gevecht aan te gaan. Met behulp van mediation probeerden we tot goede afspraken te komen, maar ook dit mocht helaas niet baten. De rechtszaken die volgden zijn mij niet in de koude kleren gaan zitten, want ik ben door een diep dal gegaan.

Gratis en vrijblijvend kennismaken met Dé ScheidingsMediator Grave

Het mediationproces zal bij voorkeur overdag plaatsvinden. Wanneer het voor u echter niet mogelijk is om overdag af te kunnen spreken, zal ik de avonden en zaterdagen als uitzonderingsmogelijkheden beschikbaar stellen. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Grave voor een eerste gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Pas wanneer u een klik ervaren heeft, zullen wij samen de planning voor uw scheidingsproces bespreken.