Andréas de Groot

Oranjesingel 24
6511NV Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Nijmegen (12km)
Oranjesingel 24, 6511NV Nijmegen
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Andréas de Groot

Waar mag u van Andréas de Groot als scheidingsmediator regio Grave van op aan?

U en uw partner hebben besloten te willen scheiden van elkaar. Er komt bij een scheiding direct zoveel op u af. U heeft vragen zoals: ''Red ik het wel financieel in mijn eentje? Hoe gaan de kinderen ermee om? Wat moet er als eerste gebeuren? Hoe gaan wij dit aanpakken?'' Met deze vragen zal ik, als ervaren mediator in Grave, u helpen. Om de stappen te kunnen volgen die bij een scheidingsproces horen, zal ik eerst uw persoonlijke situatie bekijken. Het scheidingsproces met alle emoties van dien, zal ik met u op een betrokken wijze doorlopen. Het is van grootste belang voor u, uw partner en uw eventuele kinderen om de partnerrelatie op een goede manier af te ronden om daarna apart verder te gaan en de ouder te kunnen zijn die u wilt zijn.

Contact opnemen

Contact opnemen met Andréas de Groot

Uw mediator in Grave

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met uw mediator: Andréas de Groot

Ik ben als scheidingsmediator in Grave gespecialiseerd in echtscheidingen. Tijdens het mediationproces zal ik ten alle tijden een neutrale positie innemen. Samen onder mijn begeleiding, en zonder tussenkomst van een advocaat, zullen wij naar een duurzame oplossing zoeken die voor beide partijen naar tevredenheid leidt. Als er echter kinderen bij de scheiding in het spel zijn, staat het belang van de kinderen voor mij als scheidingsmediator in Grave wél voorop! De scheiding kan veel invloed op een kind hebben. Door hun belang echter wel voorop te stellen, zal de positie van het kind draaglijk worden gehouden.

De volgende opleidingen heb ik gevolgd en afgerond: MfN-mediator, familiemediator, scheidingsspecialist en arbeidsmediator. Daarnaast heb ik de volgende certificeringen: High Trust bij de Raad voor Rechtsbijstand (RvR), rechtbankmediator en ADR Full Certified Mediator.

De reden waarom ik scheidingsmediator ben geworden

De reden dat ik besloot om ook als mediator aan de slag te gaan, is een scheiding waarin ik zelf verzeild raakte. Helaas verliep deze scheiding niet zonder slag of stoot. Overleggen was geen optie meer, waardoor het een vechtscheiding werd.

De situatie dreigde dat ik en mijn kinderen op straat kwamen te staan, waardoor ik heb besloten toch het gevecht aan te gaan. Met behulp van mediation probeerden we tot goede afspraken te komen, maar ook dit mocht helaas niet baten. De rechtszaken die volgden zijn mij niet in de koude kleren gaan zitten, want ik ben door een diep dal gegaan.

Gratis en vrijblijvend kennismaken met Dé ScheidingsMediator Grave

Het mediationproces zal bij voorkeur overdag plaatsvinden. Wanneer het voor u echter niet mogelijk is om overdag af te kunnen spreken, zal ik de avonden en zaterdagen als uitzonderingsmogelijkheden beschikbaar stellen. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Grave voor een eerste gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Pas wanneer u een klik ervaren heeft, zullen wij samen de planning voor uw scheidingsproces bespreken.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Andréas de Groot