Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Nijmegen (8km)
Oranjesingel 24
6511 NV Nijmegen
Mediator Velp (24km)
Emmastraat 24A
6881 SV Velp
Mediator Ede (33km)
Galvanistraat 1
6716 AE Ede

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wat moet u weten over Andréas de groot?

Naast mijn werk als mediator in groesbeek ben ik al jarenlang actief als predikant. In deze functie leid ik conflicten in goede banen en dat doe ik als mediator in principe ook. Het besluit om als mediator aan de slag te gaan, kwam nadat ik zelf in een scheiding terechtkwam. Omdat overleggen niet meer mogelijk was, raakte ik uiteindelijk verzeild in een vechtscheiding. Mediation had geen zin, waardoor er de nodige rechtszaken volgden.

Ondanks dat de scheiding één van de moeilijkste periodes van mijn leven is geweest, heeft het mij doen besluiten om als mediator in groesbeek aan de slag te gaan. Ik vond de kracht om mijn levenservaring om te zetten in daadkracht en begrip om mensen in de kwetsbare situatie van een (dreigende) scheiding te ondersteunen. Na het volgen en afronden van diverse opleidingen, ben ik inmiddels gecertificeerd Mfn-registermediator, geaccrediteerd MfN-familiemediator, rechtbankmediator, High Trust bij de Raad voor Rechtsbijstand (RvR), ADR Full Certified Mediator, scheidingsspecialist en arbeidsmediator. Hierdoor ben ik de aangewezen persoon om u bij te staan tijdens een (vecht)scheiding.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer
10 december 2023

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Begeleiding van begin tot eind

Doordat scheiden een emotionele rollercoaster kan zijn, worden er vaak zaken over het hoofd gezien. Dit gebeurt vooral als jullie afspraken maken zonder tussenkomst van een mediator. Omdat u hier later spijt van kunt krijgen, is het verstandig om direct voor mediation te kiezen. Als ervaren mediator begeleid ik jullie van begin tot eind tijdens een scheiding. Samen met u en uw partner maken we heldere afspraken, voor nu en de toekomst, over zaken als het huis, vermogen en spullen. Zijn er kinderen in het spel? Dan worden hier uiteraard ook afspraken over gemaakt. Ik zorg ervoor dat er niets vergeten wordt, zodat er een streep onder het huwelijk gezet kan worden en jullie ieder individueel verder kunnen.

Maak vrijblijvend kennis

Als u voor mediation in groesbeek kiest, wordt u van begin tot eind begeleid tijdens een scheiding. Hierdoor hoeft u zich alleen te richten op het vinden van de beste oplossing, terwijl ik mijn bezighoud met het proces. Benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat? Of wilt u weten wat u weten wat u nog meer van mij kan en mag verwachten? Maak dan vrijblijvend kennis met Andréas de groot. Dit doet u door een kennismakingsgesprek in te plannen via Dé ScheidingsMediator. Hier betaalt u niets voor en u zit ook nergens aan vast.