Andréas de Groot

Oranjesingel 24
6511NV Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Nijmegen (8km)
Oranjesingel 24, 6511NV Nijmegen
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Andréas de Groot

Wat mag u van Andréas de Groot, mediator in Groesbeek, verwachten?

Besluiten u en uw partner om te scheiden? Dan kan dit voor gemengde gevoelens zorgen. Het ene moment voelt u zich verdrietig, terwijl op het andere moment opluchting overheerst. De wisselende emoties maken het lastig om een scheiding in goede banen te leiden. Om ervoor te zorgen dat u niets over het hoofd ziet, biedt mediation uitkomst. Als mediator in Groesbeek help ik, Andréas de Groot, u graag door het proces heen. Samen maken we afspraken over het huis, vermogen en eventuele kinderen. Wilt u meer over mij weten of bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen

Contact opnemen met Andréas de Groot

Uw mediator in Groesbeek

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wat moet u weten over Andréas de Groot?

Naast mijn werk als mediator in Groesbeek ben ik al jarenlang actief als predikant. In deze functie leid ik conflicten in goede banen en dat doe ik als mediator in principe ook. Het besluit om als mediator aan de slag te gaan, kwam nadat ik zelf in een scheiding terechtkwam. Omdat overleggen niet meer mogelijk was, raakte ik uiteindelijk verzeild in een vechtscheiding. Mediation had geen zin, waardoor er de nodige rechtszaken volgden.

Ondanks dat de scheiding één van de moeilijkste periodes van mijn leven is geweest, heeft het mij doen besluiten om als mediator in Groesbeek aan de slag te gaan. Ik vond de kracht om mijn levenservaring om te zetten in daadkracht en begrip om mensen in de kwetsbare situatie van een (dreigende) scheiding te ondersteunen. Na het volgen en afronden van diverse opleidingen, ben ik inmiddels gecertificeerd Mfn-registermediator, geaccrediteerd MfN-familiemediator, rechtbankmediator, High Trust bij de Raad voor Rechtsbijstand (RvR), ADR Full Certified Mediator, scheidingsspecialist en arbeidsmediator. Hierdoor ben ik de aangewezen persoon om u bij te staan tijdens een (vecht)scheiding.

Begeleiding van begin tot eind

Doordat scheiden een emotionele rollercoaster kan zijn, worden er vaak zaken over het hoofd gezien. Dit gebeurt vooral als jullie afspraken maken zonder tussenkomst van een mediator. Omdat u hier later spijt van kunt krijgen, is het verstandig om direct voor mediation te kiezen. Als ervaren mediator begeleid ik jullie van begin tot eind tijdens een scheiding. Samen met u en uw partner maken we heldere afspraken, voor nu en de toekomst, over zaken als het huis, vermogen en spullen. Zijn er kinderen in het spel? Dan worden hier uiteraard ook afspraken over gemaakt. Ik zorg ervoor dat er niets vergeten wordt, zodat er een streep onder het huwelijk gezet kan worden en jullie ieder individueel verder kunnen.

Maak vrijblijvend kennis

Als u voor mediation in Groesbeek kiest, wordt u van begin tot eind begeleid tijdens een scheiding. Hierdoor hoeft u zich alleen te richten op het vinden van de beste oplossing, terwijl ik mijn bezighoud met het proces. Benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat? Of wilt u weten wat u weten wat u nog meer van mij kan en mag verwachten? Maak dan vrijblijvend kennis met Andréas de Groot. Dit doet u door een kennismakingsgesprek in te plannen via Dé ScheidingsMediator. Hier betaalt u niets voor en u zit ook nergens aan vast.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Andréas de Groot