Afra Koning

Vondelstraat 45 a
6512 BB Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Mediator Groesbeek

Afra Koning

  • Vondelstraat 45 a
  • 6512 BB Nijmegen
024 202 3661 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Nijmegen (8km)
Vondelstraat 45 a, 6512 BB Nijmegen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Afra Koning

Wat mag u verwachten van uw scheidingsmediator regio Groesbeek - Afra Koning?

Hebben u en uw partner besloten de partnerrelatie te beëindigen? Dan komt er ineens zoveel op u af, dat het moeilijk is om een goed overzicht te houden. Als mediator in Groesbeek zal ik u tijdens het proces begeleiden en antwoord geven op al uw vragen. Allereerst kijk ik naar uw persoonlijke situatie waarna we samen de bijbehorende stappen van het scheidingsproces doorlopen. Gedurende het proces begeleid ik u van begin tot eind op zeer deskundige en betrokken wijze. Uiteindelijk wordt de relatie op een goede manier afgerond en kunnen u en uw partner apart verder en de ouder zijn die u wilt zijn.

Contact opnemen

Contact opnemen met Afra Koning

Uw mediator in Groesbeek

Wie is Afra Koning?

Sinds 2010 werk ik als MfN registermediator gespecialiseerd in familierecht. Tevens ben ik rechtbankmediator en aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Komt u in aanmerking voor gesubsidieerde bijstand, dan zal ik die aanvraag als mediator voor u bemiddelen. Als scheidingsmediator in Groesbeek begeleid ik u in alle ingewikkelde zaken op deskundige en betrokken wijze. Onder begeleiding zoeken wij samen naar oplossingen die voor beide partijen aannemelijk zijn. Gedurende het proces neem ik als scheidingsmediator een neutrale positie in, maar als er kinderen bij de scheiding betrokken zijn staat hun belang echter wel voorop. Zo wordt de positie van uw (eventuele) kinderen draaglijk gehouden.

Ruimte voor een goed toekomstperspectief

Regelmatig ben ik in mijn arbeidsverleden geconfronteerd met scheidingen waarin kinderen werden ingezet als wapen. Als scheidingsmediator in Groesbeek wil ik dit samen met u voorkomen en daarom hoop ik dat beide

ouders het belang van hun kinderen boven hun eigen belang stellen. Is de scheiding op een goede manier afgerond, dan ontstaat er ruimte voor een nieuwe, positieve toekomst. Zowel u, uw partner en eventuele kinderen zullen hier altijd profijt van hebben.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Groesbeek?

Bij voorkeur vinden de mediationsessies overdag plaats, maar indien u niet anders kunt behoren de avonden en zaterdagen tot de uitzonderingsmogelijkheden. Mail of bel Dé ScheidingsMediator Groesbeek voor een eerste gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Is er sprake van een wederzijdse klik, dan stellen we samen de verdere planning voor uw scheidingsproces op.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Afra Koning