Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Nijmegen (8km)
Oranjesingel 24
6511 NV Nijmegen
Mediator Velp (24km)
Emmastraat 24A
6881 SV Velp
Mediator Ede (33km)
Galvanistraat 1
6716 AE Ede

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wat moet u weten over Andréas de groot?

Naast mijn werk als mediator in groesbeek ben ik al jarenlang actief als predikant. In deze functie leid ik conflicten in goede banen en dat doe ik als mediator in principe ook. Het besluit om als mediator aan de slag te gaan, kwam nadat ik zelf in een scheiding terechtkwam. Omdat overleggen niet meer mogelijk was, raakte ik uiteindelijk verzeild in een vechtscheiding. Mediation had geen zin, waardoor er de nodige rechtszaken volgden.

Ondanks dat de scheiding één van de moeilijkste periodes van mijn leven is geweest, heeft het mij doen besluiten om als mediator in groesbeek aan de slag te gaan. Ik vond de kracht om mijn levenservaring om te zetten in daadkracht en begrip om mensen in de kwetsbare situatie van een (dreigende) scheiding te ondersteunen. Na het volgen en afronden van diverse opleidingen, ben ik inmiddels gecertificeerd Mfn-registermediator, geaccrediteerd MfN-familiemediator, rechtbankmediator, High Trust bij de Raad voor Rechtsbijstand (RvR), ADR Full Certified Mediator, scheidingsspecialist en arbeidsmediator. Hierdoor ben ik de aangewezen persoon om u bij te staan tijdens een (vecht)scheiding.

Wat anderen over Mediator Groesbeek zeggen

Daar zijn we trots op

Geweldig goed geholpen!

Professionele en persoonlijke begeleiding tijdens een nare periode. Geraldine heeft alles voor ons uitgerekend, was duidelijk en maakte ruimte voor de emoties die af en toe boven kwamen.
Laura uit Noordwijkerhout
10 december 2023

Super.

Top! In hoeverre scheiden top kan zijn.. Geraldine heeft een heel groot gedeelte van onze zorgen weggenomen, nogmaals dank daarvoor. Duidelijk, kort en krachtig waar nodig, maar toch met veel empathie en zorg. Zeker aan te bevelen!
Annemieke uit Voorschoten

Gestructureerde en professionele aanpak

Ondanks de reden waarom wij naar Geraldine moesten hebben wij het als zeer prettig ervaren. Geraldine heeft kennis van zaken, is professioneel en erg gestructureerd. Zij kon de dingen duidelijk aan ons uitleggen en op een rijtje zetten. Zij heeft een overal kennis ook op financieel vlak wat erg handig is. We konden de onderwerpen snel met haar behandelen en de gehele scheiding was binnen een paar maanden maanden rond waarbij alles duidelijk op papier door haar is gezet.
Anoniem uit Leiden

Zeer deskundig en grote mate van betrokkenheid

Wederom een zeer goed ervaring met Geraldine. 2 Jaar na de scheiding die mede door haar bemiddeling goed verlopen is (uiteraard naar omstandigheden) een belangeloos beroep op Geraldine mogen doen. I.v.m. de verkoop van de woning moest er e.e.a. voor beide partijen goed geregeld worden en wederom heeft Geraldine hier haar deskundigheid én betrokkenheid laten zien. Dus logisch dat ik dit met 5 sterren waardeer, gewoon ontzetten blij met haar!
Peter Ringe uit Voorburg

Snelle, zorgvuldige afwikkeling met persoonlijke aandacht.

Het is ontzettend fijn als je in een periode vol emoties kan worden ontzorgd. Ik heb Geraldine ervaren als een zeer kundig professional. Ze werkt snel en zorgvuldig, leest zich goed in in de stukken en schenkt te allen tijde volle aandacht aan de client. Die combinatie van haar vakkundigheid en een bijzonder empatisch vermogen is naar mijn idee uniek. Geraldine overziet de casus op juridisch, financieel en fiscaal gebied. Eén loket voor alle issues is heel fijn en voorkomt dat je met je stukken en verhaal op verschillende deuren moet kloppen. Haar uitleg is helder, ze staat open voor alle vragen en is bovenal zeer prettig in de omgang. Ik had niet verwacht dat het convenant en het ouderschapsplan zo snel tot stand zouden komen.
Betty uit Den Haag

Goede informatieve begeleiding

Geraldine heeft ons goed begeleid tijdens onze scheiding. Rustig, zakelijk, en met oog voor beider belangen. Ze nam uitgebreid de tijd om de vaak ingewikkelde juridische procedures goed uit te leggen.
Marjolein uit Leiden

Begeleiding van begin tot eind

Doordat scheiden een emotionele rollercoaster kan zijn, worden er vaak zaken over het hoofd gezien. Dit gebeurt vooral als jullie afspraken maken zonder tussenkomst van een mediator. Omdat u hier later spijt van kunt krijgen, is het verstandig om direct voor mediation te kiezen. Als ervaren mediator begeleid ik jullie van begin tot eind tijdens een scheiding. Samen met u en uw partner maken we heldere afspraken, voor nu en de toekomst, over zaken als het huis, vermogen en spullen. Zijn er kinderen in het spel? Dan worden hier uiteraard ook afspraken over gemaakt. Ik zorg ervoor dat er niets vergeten wordt, zodat er een streep onder het huwelijk gezet kan worden en jullie ieder individueel verder kunnen.

Maak vrijblijvend kennis

Als u voor mediation in groesbeek kiest, wordt u van begin tot eind begeleid tijdens een scheiding. Hierdoor hoeft u zich alleen te richten op het vinden van de beste oplossing, terwijl ik mijn bezighoud met het proces. Benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat? Of wilt u weten wat u weten wat u nog meer van mij kan en mag verwachten? Maak dan vrijblijvend kennis met Andréas de groot. Dit doet u door een kennismakingsgesprek in te plannen via Dé ScheidingsMediator. Hier betaalt u niets voor en u zit ook nergens aan vast.