Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Joure (5km)
De Brekken 6
8502 TN Joure
Mediator Wolvega (10km)
Hoofdstraat Oost 47
8471 JJ Wolvega
Mediator Lemmer (19km)
Lemsterpad 54a
8531 AA Lemmer

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Eddy Kolk

Na jarenlang in het bank- en verzekeringswezen te hebben gewerkt, zette een gesprek dat ik bij mijn zoon langs het voetbalveld opving mij op een ander spoor. Dit was inmiddels ruim tien jaar geleden. Onbedoeld hoorde ik twee vrouwen praten over hun scheiding. Een van deze dames was terechtgekomen in een vechtscheiding, terwijl de ander juist achteraf baalde van de gemaakte afspraken op financieel gebied. Deze waren verkeerd uitgepakt voor haar.

Zo werk ik als scheidingsmediator in Heerenveen

Als mediator merk ik vaak dat de betrokkenen bij een echtscheiding niet alleen met de ander een conflict hebben. Ook zelf weten mensen niet altijd precies wat ze willen en worstelen ze met conflicterende belangen en gevoelens. Die kunnen het zicht op een oplossing en een mooie toekomst behoorlijk vertroebelen. Mijn werkwijze is er dan ook op gericht om de belangen en verlangens van beide partijen helder in beeld te krijgen. Samen kijken we hoe die wensen werkelijkheid kunnen worden. Regelmatig ontdekken cliënten bij mij aan tafel dat datgene wat zij het liefste willen haalbaar is, terwijl ze ook de ander de ruimte kunnen laten om te realiseren wat diegene nodig heeft. En daar geniet ik van. Ik probeer te vermijden dat beide partijen steeds meer water bij de spreekwoordelijke wijn moeten doen.

Wat anderen over Eddy Kolk zeggen

Daar zijn we trots op

Deskundig en betrokken.

Eddy is een zeer deskundige en betrokken mediator, die voor ons de op dat moment zo nodige rust en orde schepte in een zeer zware en verdrietige tijd. Hij dacht in alles met ons mee zodat we ondanks alle zorgen en verdriet de scheiding op een zo respectvolle manier af konden ronden.
Elsa uit Kraggenburg
10 december 2023

Prima en gekwalificeerde mediator!

In het toch pijnlijk proces van een echtscheiding hebben wij aan Eddy een prima mediator gehad. Integer, correct en menselijk. Wij hadden iemand als hem nodig om alles netjes af te handelen.
Jan uit Emmeloord

Prima mediatoor.

Prima man met verstand van zaken en mensen. Hij heeft ons prima en vlot geholpen. Zeer goed over te spreken.
Hillie Wolf uit Emmeloord.

Wat er in dat geval overblijft is vaak niet meer te drinken. Bij veel echtscheidingen speelt geld een belangrijke rol. Daarom maak ik gebruik van een fiscaal jurist. Die maakt alimentatieberekeningen en houdt daarbij rekening met de gevolgen voor eventuele belastingtoeslagen.

Aandacht voor kinderen bij echtscheiding

Wanneer er kinderen betrokken zijn bij een echtscheiding, dan geef ik hen – zo mogelijk – graag een stem. Een gesprek met de kinderen levert vaak informatie op die belangrijk is voor een duurzame oplossing voor henzelf én de ouders.

Gratis kennismakingsgesprek

Heeft u het gevoel uitgesproken te zijn over uw echtscheiding? Ik kan helpen het gesprek weer op gang te brengen en een bijdrage leveren aan een waardige afronding van uw scheiding. Of wilt u die situatie juist vóór zijn en bij aanvang van het scheidingsproces al een onafhankelijke persoon aan tafel hebben? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in de regio Heerenveen.