Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Joure (5km)
De Brekken 6
8502 TN Joure
Mediator Wolvega (10km)
Hoofdstraat Oost 47
8471 JJ Wolvega
Mediator Lemmer (19km)
Lemsterpad 54a
8531 AA Lemmer

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Eddy Kolk

Na jarenlang in het bank- en verzekeringswezen te hebben gewerkt, zette een gesprek dat ik bij mijn zoon langs het voetbalveld opving mij op een ander spoor. Dit was inmiddels ruim tien jaar geleden. Onbedoeld hoorde ik twee vrouwen praten over hun scheiding. Een van deze dames was terechtgekomen in een vechtscheiding, terwijl de ander juist achteraf baalde van de gemaakte afspraken op financieel gebied. Deze waren verkeerd uitgepakt voor haar.

Zo werk ik als scheidingsmediator in Heerenveen

Als mediator merk ik vaak dat de betrokkenen bij een echtscheiding niet alleen met de ander een conflict hebben. Ook zelf weten mensen niet altijd precies wat ze willen en worstelen ze met conflicterende belangen en gevoelens. Die kunnen het zicht op een oplossing en een mooie toekomst behoorlijk vertroebelen. Mijn werkwijze is er dan ook op gericht om de belangen en verlangens van beide partijen helder in beeld te krijgen. Samen kijken we hoe die wensen werkelijkheid kunnen worden. Regelmatig ontdekken cliënten bij mij aan tafel dat datgene wat zij het liefste willen haalbaar is, terwijl ze ook de ander de ruimte kunnen laten om te realiseren wat diegene nodig heeft. En daar geniet ik van. Ik probeer te vermijden dat beide partijen steeds meer water bij de spreekwoordelijke wijn moeten doen.

Wat anderen over Mediator Heerenveen zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Wat er in dat geval overblijft is vaak niet meer te drinken. Bij veel echtscheidingen speelt geld een belangrijke rol. Daarom maak ik gebruik van een fiscaal jurist. Die maakt alimentatieberekeningen en houdt daarbij rekening met de gevolgen voor eventuele belastingtoeslagen.

Aandacht voor kinderen bij echtscheiding

Wanneer er kinderen betrokken zijn bij een echtscheiding, dan geef ik hen – zo mogelijk – graag een stem. Een gesprek met de kinderen levert vaak informatie op die belangrijk is voor een duurzame oplossing voor henzelf én de ouders.

Gratis kennismakingsgesprek

Heeft u het gevoel uitgesproken te zijn over uw echtscheiding? Ik kan helpen het gesprek weer op gang te brengen en een bijdrage leveren aan een waardige afronding van uw scheiding. Of wilt u die situatie juist vóór zijn en bij aanvang van het scheidingsproces al een onafhankelijke persoon aan tafel hebben? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in de regio Heerenveen.