Eddy Kolk

Randweg 25
8304AS Emmeloord

T 052 721 1248
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Wolvega (0km)
Hoofdstraat Oost 47, 8471JJ Wolvega
Steenwijk (12km)
Oostermeentherand 2B, 8332JZ Steenwijk
Joure (14km)
De Brekken 6, 8501ZN Joure
Lemmer (18km)
Lemsterpad 54A, 8531AA Lemmer
Emmeloord (25km)
Randweg 25, 8304AS Emmeloord
Drachten (26km)
Loswal 12, 9206AH Drachten
Sneek (27km)
Graaf Adolfstraat 20-202, 8606BJ Sneek
Leeuwarden (36km)
Polluxweg 20, 8938AZ Leeuwarden
Bekijk alle locaties
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd High Trust RFEA RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Eddy Kolk

Wat u van Eddy Kolk als scheidingsmediator in Wolvega mag verwachten

Een scheiding is een ingrijpend en emotioneel proces. Voldoende aandacht voor alles wat daar bij hoort is dan ook van groot belang voor de toekomst van alle betrokkenen. De financiële en praktische zaken dienen goed geregeld te worden, maar ook de emotionele aspecten mogen niet onderschat worden. Mijn naam is Eddy Kolk en ik ben scheidingsmediator in Wolvega. Cliënten mogen van mij verwachten dat ik hun scheiding op een persoonlijke manier begeleid. Mijn manier van werken kenmerkt zich door een objectieve en oplossingsgerichte houding, met een centrale plaats voor de belangen van het kind. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik u graag meer over mediation bij scheiding in Wolvega. Via Dé ScheidingsMediator kunt u een afspraak maken.  

Contact opnemen

Contact opnemen met Eddy Kolk

Uw mediator in Wolvega

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Eddy Kolk zeggen
Daar zijn we trots op
Deskundig en betrokken.
Eddy is een zeer deskundige en betrokken mediator, die voor ons de op dat moment zo nodige rust en orde schepte in een zeer zware en verdrietige tijd. Hij dacht in alles met ons mee zodat we ondanks alle zorgen en verdriet de scheiding op een zo respectvolle manier af konden ronden. Elsa, Kraggenburg 24-11-2020
Prima mediatoor.
Prima man met verstand van zaken en mensen. Hij heeft ons prima en vlot geholpen. Zeer goed over te spreken. Hillie Wolf, Emmeloord. 24-12-2020
Prima en gekwalificeerde mediator!
In het toch pijnlijk proces van een echtscheiding hebben wij aan Eddy een prima mediator gehad. Integer, correct en menselijk. Wij hadden iemand als hem nodig om alles netjes af te handelen. Jan, Emmeloord 12-11-2020

Maak kennis met scheidingsmediator Eddy Kolk

Ruim tien jaar geleden heb ik besloten om mij te richten op het vak van mediator. De directe aanleiding was een gesprek tussen twee vrouwen, dat ik opving langs de lijn bij een voetbalwedstrijd van mijn zoon. Waar de een in een vechtscheiding terecht was gekomen, baalde de ander achteraf van de manier waarop de scheiding voor haar had uitgepakt. ‘Dat moet beter kunnen’, dacht ik.  

Sindsdien begeleid ik stellen in Wolvega en omgeving die besloten hebben om te gaan scheiden. Daarmee help ik mensen om in goed onderling overleg afspraken te maken waar ze later geen spijt van krijgen. Dat alles om te voorkomen dat mensen in dezelfde situatie terechtkomen als die twee dames langs het voetbalveld.  

Financiële en fiscale kennis bij echtscheiding

Als Register Financieel Echtscheiding Adviseur (RFEA) richt mijn begeleiding zich onder meer op de financiële en praktische zaken en de juiste juridische vastlegging van de afspraken. Dankzij mijn financiële en fiscale kennis kan ik de betrokkenen inzicht bieden in hun financiële situatie ná de scheiding. Daarnaast kan ik over het jaar van de scheiding de belastingaangifte verzorgen.

Dit is om meerdere redenen vaak een gecompliceerde aangifte. Tevens beschik ik over de kennis om zowel particulieren als ondernemers bij te staan.  

Kinderen bij echtscheiding in Wolvega 

Vanzelfsprekend draait het bij een echtscheiding niet alleen om de financiële en praktische zaken. Respect en aandacht voor ieders gevoelens is eveneens essentieel. Wat gebeurt er met iemand die te horen krijgt dat zijn of haar partner wil scheiden? En wat gaat er schuil achter iemand die een huwelijk wil beëindigen? En voor mij de belangrijkste vraag: hoe voorkom je dat mensen hier onnodig emotionele schade door ondervinden?  

Die laatste vraag is extra belangrijk wanneer er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn. Niet alleen tijdens het echtscheidingsproces, maar ook daarna geef ik kinderen een centrale plaats. Vaak krijgen ouders na de scheiding een tweede relatie, met alle complicaties van dien. Als gecertificeerd Stiefplan-coach help ik ouders, stiefouders en kinderen in Wolvega bij het vormen van een samengesteld gezin. Een goede voorbereiding en inzicht in de kenmerken en valkuilen van zo’n gezin, helpen om toekomstige problemen en een mogelijke nieuwe scheiding te voorkomen.  

Vanuit mijn aandacht voor het hele gezin heb ik tevens de opleiding tot bijzonder curator in jeugdzaken gevolgd. Ik sta ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand en kan door een rechter aangewezen worden om de belangen van minderjarigen te beschermen in onder meer scheidingszaken.  

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek 

Hoe belangrijk het is om uw echtscheiding door een MfN-familiemediator te laten begeleiden, blijkt wel uit een onderzoek dat Motivaction in 2019 deed. Ruim 40 procent van de mensen die in de voorgaande drie jaren waren gescheiden, bleek spijt te hebben van de gemaakte afspraken. Toch schakelt nog altijd 39 procent van de mensen die gaan scheiden geen deskundige hulp in. Een gemiste kans. Wilt u in goed overleg uit elkaar gaan en spijt achteraf voorkomen? Neem dan contact op via De ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 052 721 1248
Interessante artikelen
052 721 1248 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Eddy Kolk