Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Bergen op Zoom (9km)
Kruisakkers 2
4613 BV Bergen op Zoom
Mediator Hoeven (25km)
Hofstraat 8
4741 AK Hoeven
Mediator Goes (31km)
Stationsplein 21
4461 HP Goes
Mediator Terneuzen (35km)
Stadhuisplein 3
4531 GZ Terneuzen

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met uw mediator Frank Roelen

Doordat ik mij ben gaan specialiseren in mediation, mag ik mezelf tegenwoordig erkend familiemediator en rechtbankmediator noemen. Zowel juridische aspecten als financiële en emotionele problemen, alsook eventuele kindproblematieken rondom uw scheiding bij mij in goede handen.

Tastbare successen dankzij mediation

Aangezien ik graag oplossingsgericht werk, staat het creëren van uw eigen toekomst centraal in mijn gesprekken. Een ander belangrijk aspect is de ruimte voor emoties. Het uiten van emoties én de koppeling maken met de behoefte erachter, zorgt ervoor dat onze gesprekken van grote betekenis zijn. 

Als scheidingsmediator in Hoogerheide kan ik u verzekeren dat u met meer inzicht naar huis gaat. Vanuit mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in

Wat anderen over Mediator Hoogerheide zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Hoogerheide weet ik hoeveel mediation het verschil kan maken. Er zijn dan ook al vele tastbare successen geboekt. Elke succesvolle afronding van het scheidingsproces geeft mij bijzonder veel energie én de motivatie om een volgende zaak wederom succesvol af te ronden.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Hoogerheide?

Het liefst werk ik net als u overdag, maar ik snap dat het lang niet altijd mogelijk is om een scheiding overdag te regelen. Vandaar dat ik bereid ben om met u in de avonden of op zaterdag af te spreken. Is het voor u bezwaarlijk naar mijn praktijk te komen, dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Een goede uitkomst is waar het immers om draait!

Bel of mail Dé ScheidingsMediator in Hoogerheide voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is uiteraard vrijblijvend en kosteloos. Bent u overtuigd van de klik tussen u en mij? Dan regelen we samen de verdere planning rondom uw scheidingsproces.