Bart Verberne

Lange Noordstraat 48
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Mediator Hoogerheide

Bart Verberne

  • Blokstallen 2B
  • 4611WB Bergen op Zoom
016 420 2519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Bergen op Zoom (8km)
Blokstallen 2B, 4611WB Bergen op Zoom
Goes (31km)
Stationspark 8, 4462DZ Goes
Middelburg (50km)
Lange Noordstraat 48, 4331CE Middelburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Bart Verberne

Wat kan Bart Verberne als scheidingsmediator regio Hoogerheide voor u betekenen?

Wegens mijn erkenning als MfN family-mediator heeft u de garantie dat u te maken heeft met een deskundige scheidingsmediator. Vragen over uw scheiding die te maken hebben met huis en hypotheek, boedelverdeling, pensioenverdeling, alimentatie en kindproblematieken kan ik allemaal voor u beantwoorden. Tevens kan ik alles op juridisch verantwoorde wijze vastleggen vanwege mijn juridische opleiding.

Als scheidingsmediator in Hoogerheide heb ik als uitgangspunt dat het maken van passende keuzes de enige weg is om een partnerrelatie op respectvolle wijze af te sluiten. Gezien mijn jarenlange ervaring als mediator sta ik u bij met raad en daad en denk ik creatief met u mee. Op deze manier kunnen we goede keuzes ook daadwerkelijk realiseren.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bart Verberne

Uw mediator in Hoogerheide

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met uw mediator Bart Verberne

In het jaar 2000 heb ik mijn studie als jurist succesvol afgerond. Vervolgens ben ik mij gaan specialiseren in mediation, waardoor ik mij tegenwoordig erkend familiemediator en rechtbankmediator mag noemen. Naast de juridische aspecten zijn financiële en emotionele problemen, alsook eventuele kindproblematieken rondom uw scheiding bij mij in goede handen.

Tastbare successen dankzij mediation

Aangezien ik graag oplossingsgericht werk, staat het creëren van uw eigen toekomst centraal in mijn gesprekken. Een ander belangrijk aspect is de ruimte voor emoties. Het uiten van emoties én de koppeling maken met de behoefte erachter, zorgt ervoor dat onze gesprekken van grote betekenis zijn. 

Als scheidingsmediator in Hoogerheide kan ik u verzekeren dat u met meer inzicht naar huis gaat. Vanuit mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in

Hoogerheide weet ik hoeveel mediation het verschil kan maken. Er zijn dan ook al vele tastbare successen geboekt. Elke succesvolle afronding van het scheidingsproces geeft mij bijzonder veel energie én de motivatie om een volgende zaak wederom succesvol af te ronden.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Hoogerheide?

Het liefst werk ik net als u overdag, maar ik snap dat het lang niet altijd mogelijk is om een scheiding overdag te regelen. Vandaar dat ik bereid ben om met u in de avonden of op zaterdag af te spreken. Is het voor u bezwaarlijk naar mijn praktijk te komen, dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Een goede uitkomst is waar het immers om draait!

Bel of mail Dé ScheidingsMediator in Hoogerheide voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is uiteraard vrijblijvend en kosteloos. Bent u overtuigd van de klik tussen u en mij? Dan regelen we samen de verdere planning rondom uw scheidingsproces.

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bart Verberne