Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Bergen op Zoom (9km)
Kruisakkers 2
4613 BV Bergen op Zoom
Mediator Hoeven (25km)
Hofstraat 8
4741 AK Hoeven
Mediator Goes (31km)
Stationsplein 21
4461 HP Goes
Mediator Terneuzen (35km)
Stadhuisplein 3
4531 GZ Terneuzen

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met uw mediator Frank Roelen

Doordat ik mij ben gaan specialiseren in mediation, mag ik mezelf tegenwoordig erkend familiemediator en rechtbankmediator noemen. Zowel juridische aspecten als financiële en emotionele problemen, alsook eventuele kindproblematieken rondom uw scheiding bij mij in goede handen.

Tastbare successen dankzij mediation

Aangezien ik graag oplossingsgericht werk, staat het creëren van uw eigen toekomst centraal in mijn gesprekken. Een ander belangrijk aspect is de ruimte voor emoties. Het uiten van emoties én de koppeling maken met de behoefte erachter, zorgt ervoor dat onze gesprekken van grote betekenis zijn. 

Als scheidingsmediator in Hoogerheide kan ik u verzekeren dat u met meer inzicht naar huis gaat. Vanuit mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer
10 december 2023

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Hoogerheide weet ik hoeveel mediation het verschil kan maken. Er zijn dan ook al vele tastbare successen geboekt. Elke succesvolle afronding van het scheidingsproces geeft mij bijzonder veel energie én de motivatie om een volgende zaak wederom succesvol af te ronden.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Hoogerheide?

Het liefst werk ik net als u overdag, maar ik snap dat het lang niet altijd mogelijk is om een scheiding overdag te regelen. Vandaar dat ik bereid ben om met u in de avonden of op zaterdag af te spreken. Is het voor u bezwaarlijk naar mijn praktijk te komen, dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Een goede uitkomst is waar het immers om draait!

Bel of mail Dé ScheidingsMediator in Hoogerheide voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is uiteraard vrijblijvend en kosteloos. Bent u overtuigd van de klik tussen u en mij? Dan regelen we samen de verdere planning rondom uw scheidingsproces.