Andréas de Groot

Oranjesingel 24
6511NV Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Nijmegen (2km)
Oranjesingel 24, 6511NV Nijmegen
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Andréas de Groot

Andréas de Groot inschakelen als mediator in Lent

Is jullie huwelijk de laatste jaren steeds meer onder druk komen te staan? Dan kan dit uiteindelijk resulteren in een scheiding. Ondanks dat dit een moeilijke beslissing is, is het soms wel de beste oplossing. Omdat er veel komt kijken bij een scheiding, is het handig om hier hulp bij in te schakelen. Als mediator in Lent sta ik, Andréas de Groot, u graag bij tijdens deze moeilijke periode. Ik begeleid u van begin tot eind, waardoor u zeker weet dat alles goed geregeld wordt. Ik vertel u graag wat ik voor u kan betekenen in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Via Dé ScheidingsMediator Lent plant u direct een afspraak met mij in.

Contact opnemen

Contact opnemen met Andréas de Groot

Uw mediator in Lent

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Over Andréas de Groot

Ik ben niet alleen mediator in Lent, maar ook dominee. Mijn eigen scheiding heeft ervoor gezorgd dat ik ook als mediator begonnen ben. Deze scheiding verliep helaas niet zonder slag of stoot, want het scheelde niet veel of ik en mijn kinderen kwamen op straat te staan. Ik verzette mij hiertegen, waardoor ik verzeild raakte in een vechtscheiding. Mediation mocht niet baten, waardoor er slepende rechtszaken volgden.

Ondanks dat de scheiding voor mij een lastige periode was, heeft dit er uiteindelijk wel voor gezorgd dat ik verder wilde als mediator in Lent. Het leed dat ik zelf ervaren heb, wil ik mensen in de kwetsbare situatie van een (dreigende) scheiding namelijk besparen. Dit doe ik door hen als mediator in Lent van begin tot eind bij te staan tijdens dit lastige en complexe proces. 

Gecertificeerd scheidingsmediator

Omdat ik zeker wist dat ik als mediator verder wilde, besloot ik alle opleidingen die ik maar kon doen achter elkaar te volgen. Ik heb ze stuk voor stuk afgerond, waardoor ik inmiddels de volgende certificeringen heb: MfN-registermediator, geaccrediteerd MfN-familiemediator, rechtbankmediator, High Trust bij de Raad voor Rechtsbijstand (RvR), ADR Full Certified Mediator, scheidingsspecialist en arbeidsmediator. Daarnaast bent ik ook nog relatiecoach. Als u twijfelt over een scheiding of een poging wilt doen om uw relatie te redden, bent u bij mij ook aan het juiste adres.

Wat mag u verwachten van mediation in Lent?

Als gecertificeerd mediator in Lent mag u van mij verwachten dat k u bijsta tijdens een scheiding. Hiervoor zet ik de kennis in die ik tijdens mijn opleidingen heb opgedaan, maak ik gebruik van mijn levenservaring en gebruik ik mijn inzicht in de mens. Doordat ik zelf weet wat het is om te scheiden, begrijp ik als geen ander waar jullie doorheen gaan. Daarbij komt dat ik als ervaringsdeskundige weet wat er allemaal geregeld moet worden, waardoor u zeker weet dat u niets vergeet.

Maak gratis kennis mij

Om een scheiding in goede banen te leiden, is mediation in Lent ideaal. Omdat ik mij goed voor kan stellen dat u wilt weten met wie u te maken heeft, kunt u gratis kennismaken met mij. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een uur vertel ik u graag wat ik allemaal voor u kan beteken als u in scheiding ligt. Het is vervolgens aan u of u mij inschakelt als mediator. Wilt u kennismaken met Andréas de Groot? Plan dan direct een gesprek in via Dé Scheidingsmediator Lent.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Andréas de Groot