Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


over Andréas de groot

Ik ben niet alleen mediator in Lent, maar ook dominee. Mijn eigen scheiding heeft ervoor gezorgd dat ik ook als mediator begonnen ben. Deze scheiding verliep helaas niet zonder slag of stoot, want het scheelde niet veel of ik en mijn kinderen kwamen op straat te staan. Ik verzette mij hiertegen, waardoor ik verzeild raakte in een vechtscheiding. Mediation mocht niet baten, waardoor er slepende rechtszaken volgden.

Ondanks dat de scheiding voor mij een lastige periode was, heeft dit er uiteindelijk wel voor gezorgd dat ik verder wilde als mediator in Lent. Het leed dat ik zelf ervaren heb, wil ik mensen in de kwetsbare situatie van een (dreigende) scheiding namelijk besparen. Dit doe ik door hen als mediator in Lent van begin tot eind bij te staan tijdens dit lastige en complexe proces. 

Gecertificeerd scheidingsmediator

Omdat ik zeker wist dat ik als mediator verder wilde, besloot ik alle opleidingen die ik maar kon doen achter elkaar te volgen. Ik heb ze stuk voor stuk afgerond, waardoor ik inmiddels de volgende certificeringen heb: MfN-registermediator, geaccrediteerd MfN-familiemediator, rechtbankmediator, High Trust bij de Raad voor Rechtsbijstand (RvR), ADR Full Certified Mediator, scheidingsspecialist en arbeidsmediator. Daarnaast bent ik ook nog relatiecoach. Als u twijfelt over een scheiding of een poging wilt doen om uw relatie te redden, bent u bij mij ook aan het juiste adres.

Wat anderen over Mediator Lent zeggen

Daar zijn we trots op

Professionele en snelle afhandeling

De hulp die we hebben gekregen is gedaan door een professioneel persoon. Ze had goed oog voor de wensen van ons. Bij verschillende meningen van mijn vrouw en mij kwam Ivette met een passende oplossing. Het was zeer prettig om met haar te werken, ze was duidelijk, meelevend, begripvol en kon het gesprek goed op gang houden. Liepen de emoties even te hoog op bij een iets pijnlijker onderwerp, kon Ivette door middel van een verandering van het gespreksonderwerp het gesprek weer in goede banen leiden, later werd er weer teruggekomen op een wat pijnlijker onderwerp. Er werd duidelijk aangegeven door haar dat als het emotioneel teveel werd, dat we dat moesten aangegeven en dat we het gesprek een vervolg gaven op een ander tijdstip deden. Ik ben zeer tevreden over het verloop van het mediationproces.
Anton uit Erica
10 december 2023

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Wat mag u verwachten van mediation in Lent?

Als gecertificeerd mediator in Lent mag u van mij verwachten dat k u bijsta tijdens een scheiding. Hiervoor zet ik de kennis in die ik tijdens mijn opleidingen heb opgedaan, maak ik gebruik van mijn levenservaring en gebruik ik mijn inzicht in de mens. Doordat ik zelf weet wat het is om te scheiden, begrijp ik als geen ander waar jullie doorheen gaan. Daarbij komt dat ik als ervaringsdeskundige weet wat er allemaal geregeld moet worden, waardoor u zeker weet dat u niets vergeet.

Maak gratis kennis mij

Om een scheiding in goede banen te leiden, is mediation in Lent ideaal. Omdat ik mij goed voor kan stellen dat u wilt weten met wie u te maken heeft, kunt u gratis kennismaken met mij. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een uur vertel ik u graag wat ik allemaal voor u kan beteken als u in scheiding ligt. Het is vervolgens aan u of u mij inschakelt als mediator. Wilt u kennismaken met Andréas de groot? Plan dan direct een gesprek in via Dé Scheidingsmediator Lent.