Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


over Andréas de groot

Ik ben niet alleen mediator in Lent, maar ook dominee. Mijn eigen scheiding heeft ervoor gezorgd dat ik ook als mediator begonnen ben. Deze scheiding verliep helaas niet zonder slag of stoot, want het scheelde niet veel of ik en mijn kinderen kwamen op straat te staan. Ik verzette mij hiertegen, waardoor ik verzeild raakte in een vechtscheiding. Mediation mocht niet baten, waardoor er slepende rechtszaken volgden.

Ondanks dat de scheiding voor mij een lastige periode was, heeft dit er uiteindelijk wel voor gezorgd dat ik verder wilde als mediator in Lent. Het leed dat ik zelf ervaren heb, wil ik mensen in de kwetsbare situatie van een (dreigende) scheiding namelijk besparen. Dit doe ik door hen als mediator in Lent van begin tot eind bij te staan tijdens dit lastige en complexe proces. 

Gecertificeerd scheidingsmediator

Omdat ik zeker wist dat ik als mediator verder wilde, besloot ik alle opleidingen die ik maar kon doen achter elkaar te volgen. Ik heb ze stuk voor stuk afgerond, waardoor ik inmiddels de volgende certificeringen heb: MfN-registermediator, geaccrediteerd MfN-familiemediator, rechtbankmediator, High Trust bij de Raad voor Rechtsbijstand (RvR), ADR Full Certified Mediator, scheidingsspecialist en arbeidsmediator. Daarnaast bent ik ook nog relatiecoach. Als u twijfelt over een scheiding of een poging wilt doen om uw relatie te redden, bent u bij mij ook aan het juiste adres.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen
10 december 2023

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Wat mag u verwachten van mediation in Lent?

Als gecertificeerd mediator in Lent mag u van mij verwachten dat k u bijsta tijdens een scheiding. Hiervoor zet ik de kennis in die ik tijdens mijn opleidingen heb opgedaan, maak ik gebruik van mijn levenservaring en gebruik ik mijn inzicht in de mens. Doordat ik zelf weet wat het is om te scheiden, begrijp ik als geen ander waar jullie doorheen gaan. Daarbij komt dat ik als ervaringsdeskundige weet wat er allemaal geregeld moet worden, waardoor u zeker weet dat u niets vergeet.

Maak gratis kennis mij

Om een scheiding in goede banen te leiden, is mediation in Lent ideaal. Omdat ik mij goed voor kan stellen dat u wilt weten met wie u te maken heeft, kunt u gratis kennismaken met mij. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een uur vertel ik u graag wat ik allemaal voor u kan beteken als u in scheiding ligt. Het is vervolgens aan u of u mij inschakelt als mediator. Wilt u kennismaken met Andréas de groot? Plan dan direct een gesprek in via Dé Scheidingsmediator Lent.