Afra Koning

Vondelstraat 45 a
6512 BB Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Mediator Lent

Afra Koning

  • Vondelstraat 45 a
  • 6512 BB Nijmegen
024 202 3661 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Nijmegen (6718km)
Vondelstraat 45 a, 6512 BB Nijmegen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Afra Koning

Wat kan Afra Koning, scheidingsmediator regio Lent, voor u betekenen?

Indien u en uw partner ervoor gekozen hebben om uit elkaar te gaan, dan komt er ineens enorm veel op u af. Het is dan ook niet verwonderlijk dat u in deze situatie door de bomen het bos niet meer ziet. Kwesties wat betreft uw financiële vermogen, het verdere vervolg van het scheidingsproces en de eventuele kinderkwestie zijn allemaal vragen die heel normaal zijn in een scheidingsproces. Als mediator in Lent kan ik u met al deze kwesties begeleiden.

Contact opnemen

Contact opnemen met Afra Koning

Uw mediator in Lent

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Allereerst bekijk ik uw persoonlijke situatie, waarna we samen de stappen die bij het scheidingsproces horen bespreken. Ik houd er uiteraard rekening mee dat tijdens een scheiding verschillende emoties kunnen opspelen, waaronder wantrouwen of angst. Het is voor uzelf, uw partner en eventuele kinderen van groot belang dat uw relatie een gepast en zorgvuldig einde kent, waarna u apart verder gaat en de ouder kunt zijn die u wilt zijn.

Maak kennis met uw mediator Afra Koning

Als scheidingsmediator heb ik een specialisatie in echtscheidingen. Het begeleiden van stellen is voor mij dan ook geen onbekend terrein. Ik sta u op deskundige wijze met raad en daad bij, ook wanneer er diverse ingewikkelde zaken geregeld moeten worden. Samen zoeken we naar een oplossing die ons allemaal tevreden stelt. Een ander voordeel is dat er geen tussenkomt van advocaten nodig is.

In het mediationproces is het aan mij de taak om te allen tijde een neutrale positie in te nemen. Op deze manier kan er een zo goed mogelijke oplossing bewerkstelligd worden voor alle betrokken partijen. Zijn er echter kinderen bij de scheiding betrokken, dan staat hun belang bij mij voorop als scheidingsmediator in Lent. De positie van het kind moet altijd draaglijk gehouden worden.

Sinds 2010 ben ik werkzaam als MfN registermediator met een specialisatie in familierecht. Vanwege mijn aansluiting als rechtbankmediator bij de Raad voor Rechtsbijstand heeft u ook recht op gesubsidieerde bijstand, mits u hiervoor in aanmerking komt natuurlijk.

Wat motiveert mij?

In mijn arbeidsverleden ben ik helaas meermaals in aanraking gekomen met scheidingen waarbij ouders hun kinderen gebruikten als wapens tegen elkaar. Als scheidingsmediator in Lent wil ik dit soort gevallen koste wat kost met u voorkomen. Het is immers niet het kind dat vraagt om een scheiding en het mag hier dan ook absoluut niet de dupe van worden. Ik uit dan ook altijd als wens naar de ouders toe dat zij de kinderen voorop stellen, zelfs boven hun eigen belang. Wanneer de scheiding eenmaal succesvol is afgerond, dan ontstaat er ook de ruimte om met een positieve blik te kijken naar de toekomst. U en uw kinderen hebben hier altijd profijt van.

Kennismakingsgesprek inplannen met Dé ScheidingsMediator Lent?

Ik geef er de voorkeur aan om de mediationsessies overdag plaats te laten vinden. Is het voor u echter niet mogelijk om dan een sessie in te plannen, dan kan er eventueel iets geregeld worden in de avonden of op zaterdag. Bel of stuur een mail naar Dé ScheidingsMediator Lent voor een kennismakingsgesprek. Hier zitten uiteraard geen kosten aan verbonden en u zit nergens aan vast. Is er na onze eerste afspraak een wederzijdse klik, dan stellen we de verdere planning van het scheidingsproces samen op.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Afra Koning