Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Middelburg (21km)
Lange Noordstraat
4331 CB Middelburg
Mediator Terneuzen (23km)
Stadhuisplein 3
4531 GZ Terneuzen
Mediator Goes (33km)
Stationsplein 21
4461 HP Goes
Mediator Bergen op Zoom (58km)
Kruisakkers 2
4613 BV Bergen op Zoom

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Frank Roelen

Ik ben een erkend rechtbankmediator, RVR geresitreed én geregistreerd als familiemediator. Door de combinatie van mijn specialisatie en mijn juridische achtergrond zijn al uw financiële, emotionele en pedagogische vraagstukken bij mij als uw scheidingsmediator in Oostburg in vertrouwde handen.

Eigen toekomst staat centraal

Als scheidingsmediator in Oostburg werk ik graag oplossingsgericht waarbij het creëren van uw toekomst centraal staat. Een scheidingsproces gaat gepaard met veel emoties. Ik bied graag ruimte voor het uiten van emoties. Het uiten van deze emoties én de koppeling met de behoefte achter de emoties, zorgt ervoor dat onze gesprekken van grote betekenis zullen zijn. Op die manier zal u met meer duidelijkheid richting huiswaarts gaan. Ik weet mede door mijn jarenlange ervaring hoeveel verschil mediation kan maken bij scheidingsprocessen.

Wat anderen over Mediator Oostburg zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Mediation is vaak de reden dat het scheidingsproces op een succesvolle manier afgerond wordt. Scheidingsprocessen die succesvol afgerond worden, geven mij als mediator de energie om mij voor elk scheidingsproces volledig in te zetten en elk scheidingsproces succesvol af te ronden.

Vrijblijvend contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Oostburg

Het is compleet begrijpelijk als u overdag niet uw scheiding kan regelen. Ik werk namelijk net als u het liefst overdag. Daarom ben ik bereid om mij in de avonden en zaterdag voor u beschikbaar te stellen. Heeft u om wat voor reden dan ook bezwaar om naar mijn praktijk te komen, dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Een goede uitkomst staat immers centraal!

Stuur een mail of bel naar Dé Scheidingsmediator Oostburg voor een vrijblijvende en gratis afspraak. overtuigd van de klik tussen u en mij? Dan zullen wij plannen maken voor uw verdere scheidingsproces.