Bart Verberne

Lange Noordstraat 48
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Mediator Oostburg

Bart Verberne

  • Lemsterpad 54A
  • 8531AA Lemmer
016 420 2519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Middelburg (21km)
Lange Noordstraat 48, 4331CE Middelburg
Goes (33km)
Stationspark 8, 4462DZ Goes
Bergen op Zoom (58km)
Blokstallen 2B, 4611WB Bergen op Zoom
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Bart Verberne

Waar mag u op rekenen bij Bart Verberne - uw scheidingsmediator regio Oostburg?

Door mijn jarenlange ervaring en deskundigheid kan ik u verzekeren dat ik een professional ben. Ik ben een MfN erkend familiemediator én ik heb een juridische achtergrond. Hierdoor kan ik al de vraagstukken met betrekking tot uw huis, hypotheek, boedelverdeling, pensioenverdeling, alimentatie en kinderproblematiek van uw scheiding op een betrokken wijze behandelen. Eveneens kan ik door mijn juridische achtergrond alles op een juridisch verantwoorde manier vastleggen.

Ik heb als scheidingsmediator in Oostburg het uitgangspunt dat het maken van passende keuzes de enige manier is om de relatie op een respectvolle manier af te ronden. Door mijn vakkundigheid en jarenlange ervaring steun ik u om samen met u passende keuzes te maken, zodat wij samen kunnen werken naar een duurzame toekomst en uw relatie op een respectvolle manier af kunnen ronden.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bart Verberne

Uw mediator in Oostburg

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Bart Verberne

Ruim 15 jaar geleden heb ik na mijn juridische achtergrond de keuze gemaakt om mediator in Oostburg te worden. Sindsdien ben ik een erkend rechtbankmediator en familiemediator. Door de combinatie van mijn specialisatie en mijn juridische achtergrond zijn al uw financiële, emotionele en pedagogische vraagstukken bij mij als uw scheidingsmediator in Oostburg in vertrouwde handen.

Eigen toekomst staat centraal

Als scheidingsmediator in Oostburg werk ik graag oplossingsgericht waarbij het creëren van uw toekomst centraal staat. Een scheidingsproces gaat gepaard met veel emoties. Ik bied graag ruimte voor het uiten van emoties. Het uiten van deze emoties én de koppeling met de behoefte achter de emoties, zorgt ervoor dat onze gesprekken van grote betekenis zullen zijn. Op die manier zal u met meer duidelijkheid richting huiswaarts gaan. Ik weet mede door mijn jarenlange ervaring hoeveel verschil mediation kan maken bij scheidingsprocessen.

Mediation is vaak de reden dat het scheidingsproces op een succesvolle manier afgerond wordt. Scheidingsprocessen die succesvol afgerond worden, geven mij als mediator de energie om mij voor elk scheidingsproces volledig in te zetten en elk scheidingsproces succesvol af te ronden.

Vrijblijvend contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Oostburg

Het is compleet begrijpelijk als u overdag niet uw scheiding kan regelen. Ik werk namelijk net als u het liefst overdag. Daarom ben ik bereid om mij in de avonden en zaterdag voor u beschikbaar te stellen. Heeft u om wat voor reden dan ook bezwaar om naar mijn praktijk te komen, dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Een goede uitkomst staat immers centraal!

Stuur een mail of bel naar Dé Scheidingsmediator Oostburg voor een vrijblijvende en gratis afspraak. Overtuigd van de klik tussen u en mij? Dan zullen wij plannen maken voor uw verdere scheidingsproces.

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bart Verberne