Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Middelburg (21km)
Lange Noordstraat
4331 CB Middelburg
Mediator Terneuzen (23km)
Stadhuisplein 3
4531 GZ Terneuzen
Mediator Goes (33km)
Stationsplein 21
4461 HP Goes
Mediator Bergen op Zoom (58km)
Kruisakkers 2
4613 BV Bergen op Zoom

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Frank Roelen

Ik ben een erkend rechtbankmediator, RVR geresitreed én geregistreerd als familiemediator. Door de combinatie van mijn specialisatie en mijn juridische achtergrond zijn al uw financiële, emotionele en pedagogische vraagstukken bij mij als uw scheidingsmediator in Oostburg in vertrouwde handen.

Eigen toekomst staat centraal

Als scheidingsmediator in Oostburg werk ik graag oplossingsgericht waarbij het creëren van uw toekomst centraal staat. Een scheidingsproces gaat gepaard met veel emoties. Ik bied graag ruimte voor het uiten van emoties. Het uiten van deze emoties én de koppeling met de behoefte achter de emoties, zorgt ervoor dat onze gesprekken van grote betekenis zullen zijn. Op die manier zal u met meer duidelijkheid richting huiswaarts gaan. Ik weet mede door mijn jarenlange ervaring hoeveel verschil mediation kan maken bij scheidingsprocessen.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag
10 december 2023

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Mediation is vaak de reden dat het scheidingsproces op een succesvolle manier afgerond wordt. Scheidingsprocessen die succesvol afgerond worden, geven mij als mediator de energie om mij voor elk scheidingsproces volledig in te zetten en elk scheidingsproces succesvol af te ronden.

Vrijblijvend contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Oostburg

Het is compleet begrijpelijk als u overdag niet uw scheiding kan regelen. Ik werk namelijk net als u het liefst overdag. Daarom ben ik bereid om mij in de avonden en zaterdag voor u beschikbaar te stellen. Heeft u om wat voor reden dan ook bezwaar om naar mijn praktijk te komen, dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Een goede uitkomst staat immers centraal!

Stuur een mail of bel naar Dé Scheidingsmediator Oostburg voor een vrijblijvende en gratis afspraak. overtuigd van de klik tussen u en mij? Dan zullen wij plannen maken voor uw verdere scheidingsproces.