Andréas de Groot

Oranjesingel 24
6511NV Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Ede (8km)
Galvanistraat 1, 6716AE Ede
Elst (20km)
Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst
Arnhem (21km)
Jan Vethstraat 23, 6813HJ Arnhem
Veenendaal (22km)
Stationsplein 14, 6811KG Veenendaal
Nijmegen (24km)
Oranjesingel 24, 6511NV Nijmegen
Velp (27km)
Emmastraat 24A, 6881SV Velp
Bekijk alle locaties
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Andréas de Groot

Wat u van scheidingsmediator Andréas de Groot mag verwachten

Mediation draait niet om winnen of verliezen. Ook de vraag wie er gelijk heeft in een bepaalde situatie is niet altijd van belang. Bij scheidingsmediation in Rhenen gaan we boven alles op zoek naar oplossingen die het mogelijk maken om uw huwelijk op een waardige manier af te ronden. Oplossingen die stand houden en waar beide partijen achter staan. Mijn naam is Andréas de Groot en als scheidingsmediator in Rhenen help ik u daar graag bij. Maak via Dé ScheidingsMediator een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Andréas de Groot

Uw mediator in Rhenen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Andréas de Groot

Met enige regelmaat hoor ik van cliënten dat ze weten dat ze bij mij in goede handen zijn. Ik ben een mediator die op een praktische manier meedenkt, maar ook oog heeft voor de mens achter de scheiding. Emoties mogen er vanzelfsprekend zijn. Tegelijk probeer ik ook om die niet in de weg te laten staan bij het vinden van oplossingen. Ik houd mijn cliënten een spiegel voor en probeer hen op een andere manier naar de zaken te laten kijken.

Bij mijn werk als mediator maak ik niet alleen gebruik van mijn professionele kennis en ervaring. Ook put ik dagelijks uit mijn mensenkennis en levenservaring. De omgang met mensen loopt als een rode draad door mijn leven. Ik heb tientallen jaren als predikant gewerkt. Overal zijn mensen en culturen weer anders, maar tegelijk zijn er ook heel veel overeenkomsten.

Goede afspraken over uw echtscheiding in Rhenen

Nog los van de emoties die er bij komen kijken, is een scheiding een periode waarin heel veel geregeld moet worden. Het is niet vreemd dat mensen soms de draad kwijtraken. Als scheidingsmediator in Rhenen help ik om het overzicht en de rust terug te brengen. We brengen uw financiële situatie in kaart en gaan vervolgens aan de slag om oplossingen te verzinnen. Ik zorg ervoor dat alles wat er besproken moet worden, aan de orde komt.

De onderwerpen lopen uiteen van de eigen woning en de bezittingen, tot de pensioenen en alimentatie. U gaat samen in gesprek om afspraken te maken, die ik voor u vastleg in een echtscheidingsconvenant.

Kinderen bij echtscheiding in Rhenen

Heeft u kinderen, dan scheiden zij mee. Ouders zijn het er doorgaans wel over eens dat ze hun kinderen niet de dupe willen laten worden van hun scheiding. Maar hoe hun toekomstig ouderschap er uit moet gaan zien, is niet altijd even duidelijk. Als scheidingsmediator in Rhenen help ik u dan ook bij het maken van goede afspraken over de zorg voor en de opvoeding van de kinderen. De afspraken dienen door alle betrokkenen gedragen te worden en in de praktijk goed uitvoerbaar te zijn. Aan de hand daarvan stel ik voor u het ouderschapsplan op.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een scheiding is nooit makkelijk. Maar hoe zwaar het wordt, heeft u voor een belangrijk deel zelf in de hand. Als scheidingsmediator help ik u om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen en tegelijk een goede basis te leggen voor een toekomst zonder elkaar. Kunt u mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Andréas de Groot