Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Geleen (4km)
Transportlaan 1
6163 KW Geleen
Mediator Heerlen (9km)
Brederostraat 19
6414 EM Heerlen
Mediator Valkenburg (15km)
Vroenhof 116
6301 KJ Valkenburg
Mediator Maastricht (21km)
Boschstraat 25
6211 AS Maastricht

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Jo Augustin

Ik zie mijzelf als een bruggenbouwer. In ons mooie Zuid-Limburgse landschap is de connectie met de Maas dan al gauw gemaakt. Die zorgt voor een scheiding, maar wanneer je op zoek gaat naar een brug, is de rivier toch gemakkelijk over te steken. Ik vind het mooi om mensen weer te verbinden, ook wanneer de tussenliggende ‘rivier’ woest en turbulent is. Als faciliterende mediator in Sittard breng ik de communicatie tussen mensen weer op gang.

Na jarenlang in verschillende branches te hebben gewerkt, heb ik mij enkele jaren geleden toegelegd op het vak van mediator. Gedurende mijn werkzame leven was ik langzaam veranderd van iemand die altijd wilde winnen en anderen wilde overtuigen, in iemand die aandachtig luistert, het probleem analyseert en via een goed gesprek tot een optimale oplossing voor beide personen wil komen.

Bouwen aan een toekomst na de scheiding

Naar die optimale oplossing ga ik als scheidingsmediator in Sittard samen met jullie op zoek. Het is belangrijk dat cliënten zelf het conflict weergeven en duiden, maar ik help natuurlijk wel om alle relevante zaken op tafel te krijgen en te bespreken. Dat dat proces gepaard gaat met emoties is logisch en daar is ook alle ruimte voor. Een scheiding is een emotioneel proces, maar mensen die kiezen voor mediation laten wél zien dat ze de kracht hebben om zelf aan een nieuwe toekomst te bouwen.

Wat anderen over Mediator Sittard zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Zeker wanneer er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn, is het de moeite meer dan waard om tijd en energie in mediation te steken. Een goede en duurzame uitkomst van de mediation is cruciaal om jullie band als ouders onverminderd sterk te houden.

Praktische zaken in hapklare brokken

Behalve emotionele kanten heeft een scheiding veel financiële, juridische, fiscale en praktische gevolgen. Die zorgen ervoor dat allerlei zekerheden wegvallen. Wat moet er bijvoorbeeld met de woning gebeuren en hoe gaan de financiën er straks uitzien? Als scheidingsmediator in Sittard is het mijn taak om al die kwesties bespreekbaar te maken. De financiële en juridische aspecten probeer ik voor jullie zoveel mogelijk in hapklare brokken te verdelen, waardoor het overzichtelijk en te behappen blijft. Gaandeweg de mediation worden er zodoende weer kansen en mogelijkheden zichtbaar. Met mijn hulp leggen jullie uiteindelijk zelf de basis voor een mooi toekomstperspectief. Ook hier staat het Zuid-Limburgse landschap symbool: je kunt vanuit een dal komen en de k3917 kan zwaar zijn, maar wanneer je eenmaal op de top van de heuvel bent, is het uitzicht prachtig.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Jullie staan er niet alleen voor. Veel mensen in Zuid-Limburg zijn figuurlijk al de Maas overgestoken op zoek naar verbinding en hebben de heuvel beklommen om een nieuw toekomstperspectief te zien. Willen jullie ontdekken of mediation ook voor jullie het startpunt is richting een nieuwe toekomst? Neem dan contact op met Jo Augustin voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in Sittard.