Jo Augustin

Boschstraat 25
6211AS Maastricht

T 043 204 2611
E [email protected]

Mediator Sittard

Jo Augustin

  • Transportlaan 1
  • 6163KW Geleen
043 204 2611 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Geleen (4km)
Transportlaan 1, 6163KW Geleen
Heerlen (9km)
Brederostraat 19, 6445AN Brunssum
Valkenburg (15km)
Vroenhof 116, 6301KJ Valkenburg
Maastricht (21km)
Boschstraat 25, 6211AS Maastricht
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Jo Augustin

Wat u van scheidingsmediator Jo Augustin mag verwachten

Een goede dialoog opent deuren, ook in onzekere en emotionele tijden. Mijn naam is Jo Augustin en als scheidingsmediator in Sittard mogen jullie van mij verwachten dat ik die dialoog in goede banen leid. Tijdens de mediation gaan we op zoek naar oplossingen die aan beide partijen een goed toekomstperspectief bieden. Samen behandelen we alle praktische, financiële en juridische zaken die bij een echtscheiding horen, maar daarnaast is er ook ruimte voor emotie. En wanneer er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn, dan is de insteek om de band als ouders onverminderd sterk te houden. Willen jullie je huwelijk op een waardige manier afronden en kunnen jullie daar hulp bij gebruiken? Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik graag hoe we dat samen gaan doen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Jo Augustin

Uw mediator in Sittard

Maak kennis met Jo Augustin

Ik zie mijzelf als een bruggenbouwer. In ons mooie Zuid-Limburgse landschap is de connectie met de Maas dan al gauw gemaakt. Die zorgt voor een scheiding, maar wanneer je op zoek gaat naar een brug, is de rivier toch gemakkelijk over te steken. Ik vind het mooi om mensen weer te verbinden, ook wanneer de tussenliggende ‘rivier’ woest en turbulent is. Als faciliterende mediator in Sittard breng ik de communicatie tussen mensen weer op gang.

Na jarenlang in verschillende branches te hebben gewerkt, heb ik mij enkele jaren geleden toegelegd op het vak van mediator. Gedurende mijn werkzame leven was ik langzaam veranderd van iemand die altijd wilde winnen en anderen wilde overtuigen, in iemand die aandachtig luistert, het probleem analyseert en via een goed gesprek tot een optimale oplossing voor beide personen wil komen.

Bouwen aan een toekomst na de scheiding

Naar die optimale oplossing ga ik als scheidingsmediator in Sittard samen met jullie op zoek. Het is belangrijk dat cliënten zelf het conflict weergeven en duiden, maar ik help natuurlijk wel om alle relevante zaken op tafel te krijgen en te bespreken. Dat dat proces gepaard gaat met emoties is logisch en daar is ook alle ruimte voor. Een scheiding is een emotioneel proces, maar mensen die kiezen voor mediation laten wél zien dat ze de kracht hebben om zelf aan een nieuwe toekomst te bouwen.

Zeker wanneer er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn, is het de moeite meer dan waard om tijd en energie in mediation te steken. Een goede en duurzame uitkomst van de mediation is cruciaal om jullie band als ouders onverminderd sterk te houden.

Praktische zaken in hapklare brokken

Behalve emotionele kanten heeft een scheiding veel financiële, juridische, fiscale en praktische gevolgen. Die zorgen ervoor dat allerlei zekerheden wegvallen. Wat moet er bijvoorbeeld met de woning gebeuren en hoe gaan de financiën er straks uitzien? Als scheidingsmediator in Sittard is het mijn taak om al die kwesties bespreekbaar te maken. De financiële en juridische aspecten probeer ik voor jullie zoveel mogelijk in hapklare brokken te verdelen, waardoor het overzichtelijk en te behappen blijft. Gaandeweg de mediation worden er zodoende weer kansen en mogelijkheden zichtbaar. Met mijn hulp leggen jullie uiteindelijk zelf de basis voor een mooi toekomstperspectief. Ook hier staat het Zuid-Limburgse landschap symbool: je kunt vanuit een dal komen en de klim kan zwaar zijn, maar wanneer je eenmaal op de top van de heuvel bent, is het uitzicht prachtig.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Jullie staan er niet alleen voor. Veel mensen in Zuid-Limburg zijn figuurlijk al de Maas overgestoken op zoek naar verbinding en hebben de heuvel beklommen om een nieuw toekomstperspectief te zien. Willen jullie ontdekken of mediation ook voor jullie het startpunt is richting een nieuwe toekomst? Neem dan contact op met Jo Augustin voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in Sittard.

Contact opnemen 043 204 2611
Interessante artikelen
043 204 2611 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Jo Augustin