Bert le Blanc

Arnhemseweg 6
3817CH Amersfoort

T 033 203 4649
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Amersfoort (6km)
Arnhemseweg 6, 3817CH Amersfoort
Almere (20km)
Veluwezoom 5, 1327AA Almere
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Bert le Blanc

Wat scheidingsmediator Bert le Blanc voor u kan betekenen

Een echtscheidingsprocedure waarbij jullie zelf de regie houden, maar ik jullie als mediator van A tot Z begeleid. Dat is wat jullie van mij als scheidingsmediator in Soest mogen verwachten. Ik zorg voor rust en duidelijkheid en een sfeer waarin jullie samen in gesprek kunnen gaan om goede afspraken over de toekomst te maken. Jullie kunnen steunen op mijn uitgebreide kennis over juridische, financiële en fiscale zaken en tegelijk is er ruimte voor emoties. Hulp nodig? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bert le Blanc

Uw mediator in Soest

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Bert le Blanc

Bemiddelen zit mij in het bloed, mensen in mijn omgeving noemen mij wel eens een ‘geboren bemiddelaar’. Na een lange carrière als jurist heb ik een aantal jaren geleden dan ook vol overtuiging gekozen voor het vak van mediator. Daarbij komt niet alleen mijn juridische en financiële kennis en ervaring met conflicten van pas, ook spreek ik mijn persoonlijke eigenschappen en vaardigheden aan. Ik blijf altijd rustig, kan goed luisteren en heb een goed gevoel voor het omgaan met emoties.

Mijn werkwijze als scheidingsmediator in Soest

Rust in het proces is voor mij een belangrijk kenmerk van mediation bij echtscheiding. Het gebeurt regelmatig dat cliënten bij de start van de mediation een heftig conflict hebben. In die situatie is het lastig om goede afspraken te maken, daarom gaan we eerst aan de slag om de communicatie te herstellen. Jullie krijgen allebei de kans om jullie verhaal te doen en er is voldoende ruimte voor de emoties die daar bij horen. Op die manier ontstaat er ruimte om constructief met elkaar in gesprek te gaan en oplossingen te bedenken voor een goede toekomst.

Een ander aspect waar mijn cliënten en ikzelf waarde aan hechten is duidelijkheid. Omdat er zo veel op hen afkomt, raken veel mensen tijdens een scheidingsprocedure het overzicht kwijt. Daarom inventariseren we samen wat er allemaal geregeld moet worden en aan de hand daarvan maak ik een stappenplan. Op die manier weten jullie precies hoe het proces ervoor staat en wat er nog moet gebeuren.

Wanneer we alles behandeld hebben en jullie samen goede afspraken hebben gemaakt, stel ik voor jullie een echtscheidingsconvenant op. Dat lopen we samen nog een keer door, om zeker te weten dat jullie je realiseren wat de afspraken precies inhouden en wat de gevolgen kunnen zijn. Zodoende voorkomen we ellende achteraf.

Kinderen bij echtscheiding in Soest

Een goed geregelde echtscheiding, waarbij jullie na afloop nog goed door één deur kunnen, is natuurlijk extra belangrijk wanneer jullie kinderen hebben. Zij nemen tijdens de mediation voor mij een centrale rol in. Ik geef bijvoorbeeld advies over de omgang met de kinderen tijdens de scheiding. Daarnaast gaan we in gesprek over jullie toekomstige rol als ouders en help ik bij het maken van goede en werkbare afspraken voor de toekomst. Die afspraken leg ik voor jullie vast in het ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Mijn belangrijkste doel tijdens mediation bij echtscheiding in Soest, is dat jullie met een goed en gerust gevoel jullie handtekening onder de scheidingspapieren kunnen zetten. Mag ik daarbij helpen, neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 033 203 4649
Interessante artikelen
033 203 4649 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bert le Blanc