Frans Antonis

Dudokstraat 11
3822WK Amersfoort

T 033 203 4649
E [email protected]

Mediator Soest

Frans Antonis

  • Dudokstraat 11
  • 3822WK Amersfoort
033 203 4649 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Amersfoort (6km)
Dudokstraat 11, 3822WK Amersfoort
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Frans Antonis

Wat kan Dé ScheidingsMediator regio Soest, Frans Antonis, voor u betekenen?

Dankzij ruim 10 jaar ervaring als gespecialiseerd mediator kan ik u op een deskundige en begripvolle manier begeleiden gedurende het volledige scheidingsproces. Zowel de emotionele als materiële aspecten die u belangrijk vindt, komen aan bod in onze gesprekken. Als uitgangspunt heb ik dat we er samen voor zorgen dat u bewust de keuzes maakt die het beste aansluiten bij uw eigen wensen en behoeften. Mijn financiële en juridische kennis staan hier borg voor.

Contact opnemen

Contact opnemen met Frans Antonis

Uw mediator in Soest

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Frans Antonis zeggen
Daar zijn we trots op
Zeer fijne begripvolle man. Met goede begeleiding.
Ik heb de samenwerking en contact als zeer prettig ervaren. Er was veel begrip van de mediator naar de ouders toe. Meneer Antonis heeft samen met ons een ouderplan samengesteld, en goed gekeken naar wat beide ouders willen. Het is een man met een warm hart die zijn werk erg goed doet. Je kan altijd terecht met vragen of andere dingen. Ik heb geen stress gehad tijdens het regelen van dit document. En daar ben ik meneer Antonis erg dankbaar voor. Echt een aanrader! Marga , Alphen aan den rijn 27-09-2020
Begripvol en luisterend
Begripvol luisterend oplossingsgericht alles voor de klant. Marc, Den Bosch 22-02-2021
Uitstekend geholpen.
Vakbekwame eerlijke mediator die mij en mijn ex op een volkomen eerlijke manier heeft geholpen met het opstellen van een ouderschapsplan. Nogmaals bedankt! Frank, Leidschendam 25-09-2020
Duidelijk en snel
Ik vond Frans duidelijk in wat er van ons verwacht werd waardoor dit moeilijke proces toch iets subtieler verloopt. Erg blij dat we het zo snel geregeld konden krijgen. Linda, Amersfoort 03-06-2021

Ik zal u als mediator in Soest begeleiden in het proces om uiteindelijk afspraken op tafel te leggen die voor beide partijen goed aanvoelen. Het is belangrijk dat deze gemaakte afspraken zowel voor u als uw eventuele kinderen positief zijn. Op deze manier kweken we ook voldoende perspectief op een mooie toekomst voor iedereen.

Maak kennis met Frans Antonis

Het is alweer 11 jaar geleden dat ik het bedrijfsleven de rug toekeerde en besloot om mij volledig te richten op het beroep van mediator. Ik ben mij gaan specialiseren in dit vak, omdat ik mij als mensen-mens geroepen voel om anderen in moeilijkheden te helpen. Aan de hand van mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in Soest kan ik met enige trots melden dat ik in mijn nieuwe carrière een veelvoud aan mensen heb geholpen die zich in penibele situaties bevonden.

Een geslaagd eindresultaat als motivatie

Helaas heb ik ervaring met scheiden. Ruim 20 jaar geleden ben ik zelf gescheiden. Ik weet nog maar al te goed hoezeer mijn leven op zijn kop stond. Niet alleen dat van mij, maar ook van mijn toenmalige partner, kinderen, familie en vrienden. Ik spreek uit ervaring dat de emoties gedurende een scheidingsproces flink op kunnen spelen. Het ergste is echter de onzekerheid over de toekomst die aan je vreet. Het proces in zijn algemeen kost logischerwijs ook ontzettend veel energie.

Ten tijde van mijn scheiding waren er helaas weinig tot geen mediators te vinden. In tegenstelling tot nu werd er vroeger vrijwel geen waarde gehecht aan zoiets als mediation.

Mede dankzij de steun van vernieuwde regelgeving krijgt mediation echter de steun die het verdient en kan ik mijn beroep als mediator met veel trots uitvoeren. Het is voor mij vaak mogelijk om gezamenlijke afspraken 'op maat' te maken, waardoor beide partijen op een fatsoenlijke wijze uit elkaar kunnen gaan.

Door deze verandering in de wet beoefen ik inmiddels al meer dan 10 jaar met veel genoegen het vak als mediator in Soest. Het helpen en begeleiden van mensen in een scheidingsproces kost veel tijd en moeite, maar ik geef niet op totdat er een duidelijk plan is opgesteld met een mooi toekomstperspectief voor iedereen.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator Soest?

Mocht u hulp nodig hebben, twijfel dan niet en neem contact met mij op via de telefoon of mail. Het eerste gesprek is uiteraard gratis en vrijblijvend. Samen maken we in dit gesprek een opzet van hoe het eventuele scheidingstraject er voor u uit gaat zien. Daarnaast probeer ik eventuele zorgen weg te halen en al uw vragen zo goed en duidelijk mogelijk te beantwoorden.

Eenmaal het eerste gesprek achter de rug, analyseer ik uw situatie om een inschatting te kunnen maken van de benodigde tijd om tot het gewenste eindresultaat te komen. In deze analyse vergeet ik uiteraard niet het kostenplaatje, aangezien dit vrijwel altijd een belangrijk aspect is in een scheidingsproces.

Via bovenstaand formulier is het mogelijk om contact op te nemen met Dé ScheidingsMediator in Soest voor mediation in omgeving Amersfoort. Een andere optie is om te bellen naar +31 33 203 4649 voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 033 203 4649
Interessante artikelen
033 203 4649 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Frans Antonis