Andréas de Groot

Oranjesingel 24
6511NV Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Ede (21km)
Galvanistraat 1, 6716AE Ede
Elst (29km)
Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst
Nijmegen (30km)
Oranjesingel 24, 6511NV Nijmegen
Arnhem (33km)
Jan Vethstraat 23, 6813HJ Arnhem
Veenendaal (34km)
Stationsplein 14, 6811KG Veenendaal
Velp (39km)
Emmastraat 24A, 6881SV Velp
Bekijk alle locaties
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Andréas de Groot

Wat u van scheidingsmediator Andréas de Groot mag verwachten

Onzekerheid. Het gevoel overweldigd te worden door alles wat er op u afkomt. Belangrijke beslissingen moeten maken terwijl u door de emoties eigenlijk niet helder kunt nadenken. Het zijn zaken waar veel mensen tijdens hun scheiding mee te maken krijgen. Mijn naam is Andréas de Groot en als scheidingsmediator in Tiel sta ik u bij tijdens deze moeilijke periode. U mag van mij verwachten dat ik op een praktische manier met u meedenk over oplossingen, maar ook oog heb voor de mens achter de scheiding. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik u daar graag meer over.

Contact opnemen

Contact opnemen met Andréas de Groot

Uw mediator in Tiel

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Andréas de Groot

Nadat ik als predikant jarenlang conflicten in goede banen heb geleid, raakte ik zelf verzeild in een echtscheiding. Ik heb nooit de neiging gehad om het ‘gevecht’ aan te gaan, maar tezamen met mijn kinderen dreigde ik op straat te komen staan en dat mocht niet gebeuren. De ‘mediator’ besloot er (begrijpelijkerwijs) niet mee door te gaan, aangezien deze er geen heil meer in kon zien. Overleg was niet meer aan de orde en dit maakte de gehele situatie bijzonder lastig. Als dominee schaamde ik mij daarnaast voor mijn scheiding. Dit vormde voor mij de motivatie om me om te laten scholen tot mediator.

Ik heb diverse opleidingen gedaan en mag mijzelf onder meer MfN-gecertificeerd familiemediator noemen. Ik heb een eigen praktijk geopend en sindsdien help ik mensen in Tiel die besloten hebben om te gaan scheiden.

Overzicht over uw scheidingsproces

Een scheiding is vrijwel altijd een gecompliceerd proces. Er komt van alles op u af en er moeten veel beslissingen worden genomen over de toekomst. Dat terwijl u wellicht nog volop in de emotie van de echtscheiding zit. Als scheidingsmediator in Tiel help ik u tijdens deze moeilijke periode. Ik heb oog voor de mens achter de scheiding. De emoties mogen er uiteraard zijn. Tegelijk probeer ik mijn cliënten een spiegel voor te houden en hen anders tegen zaken aan te laten kijken. ‘Wat wil je hiermee?’ is een vraag die ik bijvoorbeeld regelmatig stel. De dingen die in het verleden zijn gebeurd draagt u altijd met u mee, maar het is óók belangrijk om naar de toekomst te blijven kijken.

Als scheidingsmediator in Tiel help ik dan ook bij het vinden van oplossingen en het maken van afspraken over de toekomst.

Ik begeleid het proces en zorg ervoor dat alles boven tafel komt wat nodig is voor een passende oplossing. We brengen uw financiële situatie in kaart en gaan vervolgens aan de slag met de verdeling van de goederen en de pensioenen en eventueel de alimentatie. Voor complexe financiële zaken werk ik samen met verschillende experts.

Kinderen bij echtscheiding in Tiel

Kinderen scheiden mee. Daarom nemen zij voor mij een belangrijke plaats in tijdens de scheidingsmediation in Tiel. Onder mijn leiding gaan jullie in gesprek over jullie toekomstig ouderschap en hoe jullie dit vorm willen geven. De vraag wat het beste is voor de kinderen, staat daarbij centraal. Ik help jullie bij het maken van afspraken, die ik voor jullie vastleg in een ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Als scheidingsmediator in Tiel ben ik er voor mijn cliënten tijdens en na de scheiding voor advies, ondersteuning en begeleiding. Vanzelfsprekend lever ik maatwerk. Ieder echtpaar is immers anders en de situatie is altijd complexer en genuanceerder dan deze op het eerste gezicht lijkt. Kunt u hulp gebruiken tijdens uw scheidingsproces? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsproces.

Ik ben ook als mediator in Arnhem te vinden.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Andréas de Groot