Elly Kuijvenhoven

Jan Vethstraat 23
6813HJ Arnhem

T 026 202 3621
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Ede (21km)
Galvanistraat 1, 6716AE Ede
Elst (29km)
Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst
Arnhem (33km)
Jan Vethstraat 23, 6813HJ Arnhem
Veenendaal (34km)
Stationsplein 14, 6811KG Veenendaal
Velp (39km)
Emmastraat 24A, 6881SV Velp
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Elly Kuijvenhoven

Wat u van scheidingsmediator Elly Kuijvenhoven mag verwachten

Onzekerheid. Het gevoel overweldigd te worden door alles wat er op u afkomt. Belangrijke beslissingen moeten maken terwijl u door de emoties eigenlijk niet helder kunt nadenken. Het zijn zaken waar veel mensen tijdens hun scheiding mee te maken krijgen. Mijn naam is Elly Kuijvenhoven en als scheidingsmediator in Tiel sta ik u bij tijdens deze moeilijke periode. U mag van mij verwachten dat ik op een praktische manier met u meedenk over oplossingen, maar ook oog heb voor de mens achter de scheiding. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik u daar graag meer over.

Contact opnemen

Contact opnemen met Elly Kuijvenhoven

Uw mediator in Tiel

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Elly Kuijvenhoven zeggen
Daar zijn we trots op
Goed
Mijn evaring was goed . Alice Tan, Bemmel 19-04-2022
Rustige vrouw, duidelijk en alles is goed geregeld.
Mijn ervaring is goed. Word goed geholpen. Komt afspraken naar. Alles word goed uitgelegd. Priscilla, Arnhem 16-07-2022
goed
Duidelijke raadgeving zodat alles soepel verloopt Jean, Westervoort 20-04-2022

Maak kennis met Elly Kuijvenhoven

Gedurende mijn werkzame leven heb ik veel ‘takken van sport’ gezien. In onder meer de horeca en het bankwezen en bij zorgverzekeraars en in de ziekenhuiszorg heb ik veel praktische kennis en ervaring met mensen opgedaan. Ook heb ik jarenlang in het buitenland gewoond en op die manier veel mensen en culturen leren kennen. Het werken met mensen loopt dan ook als een rode draad door mijn leven. Een aantal jaren geleden heb ik besloten om die kennis en ervaring in te zetten als mediator.

Ik heb diverse opleidingen gedaan en mag mijzelf onder meer MfN-gecertificeerd familiemediator noemen. Ik heb een eigen praktijk geopend en sindsdien help ik mensen in Tiel die besloten hebben om te gaan scheiden.

Overzicht over uw scheidingsproces

Een scheiding is vrijwel altijd een gecompliceerd proces. Er komt van alles op u af en er moeten veel beslissingen worden genomen over de toekomst. Dat terwijl u wellicht nog volop in de emotie van de echtscheiding zit. Als scheidingsmediator in Tiel help ik u tijdens deze moeilijke periode. Ik heb oog voor de mens achter de scheiding. De emoties mogen er uiteraard zijn. Tegelijk probeer ik mijn cliënten een spiegel voor te houden en hen anders tegen zaken aan te laten kijken. ‘Wat wil je hiermee?’ is een vraag die ik bijvoorbeeld regelmatig stel. De dingen die in het verleden zijn gebeurd draagt u altijd met u mee, maar het is óók belangrijk om naar de toekomst te blijven kijken.

Als scheidingsmediator in Tiel help ik dan ook bij het vinden van oplossingen en het maken van afspraken over de toekomst.

Ik begeleid het proces en zorg ervoor dat alles boven tafel komt wat nodig is voor een passende oplossing. We brengen uw financiële situatie in kaart en gaan vervolgens aan de slag met de verdeling van de goederen en de pensioenen en eventueel de alimentatie. Voor complexe financiële zaken werk ik samen met verschillende experts.

Kinderen bij echtscheiding in Tiel

Kinderen scheiden mee. Daarom nemen zij voor mij een belangrijke plaats in tijdens de scheidingsmediation in Tiel. Onder mijn leiding gaan jullie in gesprek over jullie toekomstig ouderschap en hoe jullie dit vorm willen geven. De vraag wat het beste is voor de kinderen, staat daarbij centraal. Ik help jullie bij het maken van afspraken, die ik voor jullie vastleg in een ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Als scheidingsmediator in Tiel ben ik er voor mijn cliënten tijdens en na de scheiding voor advies, ondersteuning en begeleiding. Vanzelfsprekend lever ik maatwerk. Ieder echtpaar is immers anders en de situatie is altijd complexer en genuanceerder dan deze op het eerste gezicht lijkt. Kunt u hulp gebruiken tijdens uw scheidingsproces? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsproces.

Ik ben ook als mediator in Arnhem te vinden.

Contact opnemen 026 202 3621
Interessante artikelen
026 202 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Elly Kuijvenhoven