Elly Kuijvenhoven

Jan Vethstraat 23
6813HJ Arnhem

T 026 202 3621
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Ede (6km)
Galvanistraat 1, 6716AE Ede
Arnhem (14km)
Jan Vethstraat 23, 6813HJ Arnhem
Elst (14km)
Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst
Veenendaal (16km)
Stationsplein 14, 6811KG Veenendaal
Velp (21km)
Emmastraat 24A, 6881SV Velp
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Elly Kuijvenhoven

Wat u van scheidingsmediator Elly Kuijvenhoven mag verwachten

Wanneer u besloten heeft om te gaan scheiden, kan het zomaar gebeuren dat u overweldigd raakt door alles wat er op u afkomt. Als scheidingsmediator in Wageningen help ik u om het overzicht terug te krijgen. Ik heb oog voor de mens achter de scheiding en geef ruimte aan de emoties die bij het proces horen. Tegelijk help ik u ook om de blik op de toekomst te richten en allebei een nieuwe start te maken. Wilt u tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoeken of ik u kan helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen

Contact opnemen met Elly Kuijvenhoven

Uw mediator in Wageningen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Elly Kuijvenhoven zeggen
Daar zijn we trots op
Goed
Mijn evaring was goed . Alice Tan, Bemmel 19-04-2022
Rustige vrouw, duidelijk en alles is goed geregeld.
Mijn ervaring is goed. Word goed geholpen. Komt afspraken naar. Alles word goed uitgelegd. Priscilla, Arnhem 16-07-2022
goed
Duidelijke raadgeving zodat alles soepel verloopt Jean, Westervoort 20-04-2022

Maak kennis met Elly Kuijvenhoven

De omgang met mensen loopt als een rode draad door mijn leven, zowel privé als professioneel. Ik heb in meerdere landen gewoond en in diverse sectoren gewerkt. Enkele jaren geleden heb ik besloten om die levenservaring en mensenkennis in te zetten als mediator. Ik ben ervaringsdeskundige en wist op dat moment al wat de kracht en het effect van mediation kunnen zijn. Ik heb diverse opleidingen gedaan en mag mijzelf MfN-familiemediator noemen. Sindsdien help ik mensen in Wageningen die besloten hebben om te gaan scheiden.

Net zoals iedere mediator, hanteer ik als scheidingsmediator in Wageningen mijn eigen stijl. Ik houd mijn cliënten een spiegel voor en help hen op een andere manier naar de zaken te kijken. ‘Wat wil je hiermee?’ en ‘Hoe zie je de toekomst voor je?’ zijn vragen die ik regelmatig stel. Bij een scheiding horen emoties en die mogen er tijdens de mediation ook zijn. Tegelijk probeer ik mijn cliënten ervan te overtuigen dat het niet verstandig is om die emoties leidraad te laten zijn bij het nemen van beslissingen over de toekomst.

Uw echtscheiding in Wageningen goed geregeld

Tijdens de mediation dienen er heel wat knopen doorgehakt te worden. Wellicht maakt u zich zorgen over uw toekomstige financiële situatie. Als scheidingsmediator in Wageningen zorg ik voor rust en overzicht, onder meer door uw financiële situatie goed in kaart te brengen. Op die manier kunt u samen in goed overleg weloverwogen beslissingen nemen voor de toekomst.

Ik begeleid het proces en zorg ervoor dat alles op tafel komt wat nodig is voor een passende afronding van uw huwelijk. De afspraken die u samen maakt, leg ik voor u vast in het echtscheidingsconvenant.

Heeft u kinderen, dan besteden we daar tijdens de mediation speciale aandacht aan. Hoe het ‘verder moet met de kinderen’ is voor veel ouders tijdens de scheiding immers een grote zorg. Onder mijn leiding gaat u samen in gesprek over uw toekomstig ouderschap. Ik help u bij het maken van afspraken die praktisch goed uitvoerbaar zijn en waar beide partijen volledig achter staan. Die leg ik voor u vast in het ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een scheiding is doorgaans in alle opzichten een zware en moeilijke periode voor alle betrokkenen. Een scheidingsmediator die ondersteunt, meedenkt en snel tot de kern komt, kan daarin een belangrijk verschil maken. Mijn cliënten weten dat ze bij mij in goede handen zijn. Mag ik ook u helpen bij uw scheiding in Wageningen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen 026 202 3621
Interessante artikelen
026 202 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Elly Kuijvenhoven