Andréas de Groot

Oranjesingel 24
6511NV Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Nijmegen (8km)
Oranjesingel 24, 6511NV Nijmegen
Elst (13km)
Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst
Veenendaal (21km)
Stationsplein 14, 6811KG Veenendaal
Arnhem (22km)
Jan Vethstraat 23, 6813HJ Arnhem
Ede (24km)
Galvanistraat 1, 6716AE Ede
Velp (25km)
Emmastraat 24A, 6881SV Velp
Bekijk alle locaties
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Andréas de Groot

Wat mag u van Andréas de Groot, uw scheidingsmediator regio Wijchen, verwachten?

Vanaf het moment dat u en uw partner hebben besloten om uit elkaar te gaan, komt er veel op u af. Het is dan ook niet merkwaardig dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Als ervaren mediator in Wijchen kan ik u met al uw vragen helpen. Eerst kijk ik naar uw persoonlijke situatie, om vervolgens alle stappen van het scheidingsproces met u te doorlopen. Gedurende dit proces begeleid ik u en de verschillende emoties, zoals angst of wantrouwen, die kunnen opspelen. Zowel voor u, uw partner en eventuele kinderen is het van belang dat de relatie op zorgvuldige wijze wordt afgesloten om daarna ieder apart verder te kunnen gaan en de ouder te zijn die u graag wilt zijn.

Contact opnemen

Contact opnemen met Andréas de Groot

Uw mediator in Wijchen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Andréas de Groot

Sinds geruime tijd ben ik werkzaam als MfN registermediator en MfN geaccediteerd familiemediator. Tevens ben ik rechtbankmediator en aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Hierdoor kunt u via mijn bemiddeling aanspraak maken op gesubsidieerde bijstand, indien u daarvoor in aanmerking komt.

Als mediator gespecialiseerd in echtscheidingen begeleid ik u bij alle complexe zaken die geregeld dienen te worden tijdens de scheiding. Onder begeleiding, zonder tussenkomst van advocaten, zoekt u samen naar oplossingen waar beide partijen het over eens zijn. Als scheidingsmediator in Wijchen neem ik voortdurend een neutrale positie in, maar als er kinderen in het spel zijn staat hun belang daarentegen wél voorop. Zo wordt de positie van uw eventuele kinderen draaglijk gehouden.

Tevredenheid en ruimte voor een nieuwe toekomst

In mijn verleden als predikant ben ik regelmatig geconfronteerd met scheidingen en conflicten, die ik elk in goede banen probeerde te leiden. Als scheidingsmediator in Wijchen wil ik dit soort conflicten, samen met u, oplossen. 

Niemand vraagt immers om een scheiding,maar menig persoon én kind wordt er toch de dupe van. Is de scheiding naar tevredenheid geregeld, dan ontstaat de ruimte om de toekomst weer positief tegemoet te treden. Zowel u alsook uw eventuele kinderen hebben hier altijd profijt van.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator Wijchen?

Bij voorkeur vinden de mediationsessies overdag plaats. Is het voor u niet mogelijk om overdag af te spreken, dan behoren ook de avonden en zaterdagen tot de uitzonderingsmogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Wijchen voor een eerste gratis kennismaking. Contact opnemen kan middels e-mail en ook telefonisch ben ik te bereiken. Zodra er sprake is van een klik tussen u en mij, bespreken we samen de planning voor het verdere scheidingsproces.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Andréas de Groot