Afra Koning

Vondelstraat 45 a
6512 BB Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Mediator Wijchen

Afra Koning

  • Vondelstraat 45 a
  • 6512 BB Nijmegen
024 202 3661 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Nijmegen (7km)
Vondelstraat 45 a, 6512 BB Nijmegen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Afra Koning

Wat mag u van Afra Koning, uw scheidingsmediator regio Wijchen, verwachten?

Vanaf het moment dat u en uw partner hebben besloten om uit elkaar te gaan, komt er veel op u af. Het is dan ook niet merkwaardig dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Als ervaren mediator in Wijchen kan ik u met al uw vragen helpen. Eerst kijk ik naar uw persoonlijke situatie, om vervolgens alle stappen van het scheidingsproces met u te doorlopen. Gedurende dit proces begeleid ik u en de verschillende emoties, zoals angst of wantrouwen, die kunnen opspelen. Zowel voor u, uw partner en eventuele kinderen is het van belang dat de relatie op zorgvuldige wijze wordt afgesloten om daarna ieder apart verder te kunnen gaan en de ouder te zijn die u graag wilt zijn.

Contact opnemen

Contact opnemen met Afra Koning

Uw mediator in Wijchen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met Afra Koning

Sinds 2010 ben ik werkzaam als MfN registermediator met als specialisatie familierecht. Tevens ben ik rechtbankmediator en aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Hierdoor kunt u via mijn bemiddeling aanspraak maken op gesubsidieerde bijstand, indien u daarvoor in aanmerking komt.

Als mediator gespecialiseerd in echtscheidingen begeleid ik u bij alle complexe zaken die geregeld dienen te worden tijdens de scheiding. Onder begeleiding, zonder tussenkomst van advocaten, zoekt u samen naar oplossingen waar beide partijen het over eens zijn. Als scheidingsmediator in Wijchen neem ik voortdurend een neutrale positie in, maar als er kinderen in het spel zijn staat hun belang daarentegen wél voorop. Zo wordt de positie van uw eventuele kinderen draaglijk gehouden.

Tevredenheid en ruimte voor een nieuwe toekomst

In mijn arbeidsverleden ben ik regelmatig geconfronteerd met scheidingen waarin kinderen als wapen werden ingezet. Als scheidingsmediator in Wijchen wil ik dit, samen met u, voorkomen. 

Een kind vraagt immers niet om een scheiding en mag daar dan ook niet de dupe van worden. Het is mijn wens dat beide ouders dit boven hun eigen belang voorop stellen. Is de scheiding naar tevredenheid geregeld, dan ontstaat de ruimte om de toekomst weer positief tegemoet te treden. Zowel u alsook uw eventuele kinderen hebben hier altijd profijt van.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator Wijchen?

Bij voorkeur vinden de mediationsessies overdag plaats. Is het voor u niet mogelijk om overdag af te spreken, dan behoren ook de avonden en zaterdagen tot de uitzonderingsmogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Wijchen voor een eerste gratis kennismaking. Contact opnemen kan middels e-mail en ook telefonisch ben ik te bereiken. Zodra er sprake is van een klik tussen u en mij, bespreken we samen de planning voor het verdere scheidingsproces.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Afra Koning