Frans Antonis

Dudokstraat 11
3822WK Amersfoort

T 033 203 4649
E [email protected]

Mediator Zeist

Frans Antonis

  • Dudokstraat 11
  • 3822WK Amersfoort
033 203 4649 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Amersfoort (15km)
Dudokstraat 11, 3822WK Amersfoort
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Frans Antonis

Wat mag u van uw scheidings mediator regio Zeist (Frans Antonis) verwachten?

Tijdens het gehele scheidingsproces kan ik u als gespecialiseerd mediator in Zeist op een deskundige en begripvolle manier begeleiden. Met ruim 10 jaar succesvolle ervaring garandeer ik u dat alle kwesties, zowel materieel als emotioneel, aan bod komen. We zorgen er tevens samen voor dat u bewust de keuzes kunt maken die het beste aansluiten bij uw individuele wensen en behoeften. Mijn financiële en juridische kennis staan hier borg voor.

Contact opnemen

Contact opnemen met Frans Antonis

Uw mediator in Zeist

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Frans Antonis zeggen
Daar zijn we trots op
Zeer fijne begripvolle man. Met goede begeleiding.
Ik heb de samenwerking en contact als zeer prettig ervaren. Er was veel begrip van de mediator naar de ouders toe. Meneer Antonis heeft samen met ons een ouderplan samengesteld, en goed gekeken naar wat beide ouders willen. Het is een man met een warm hart die zijn werk erg goed doet. Je kan altijd terecht met vragen of andere dingen. Ik heb geen stress gehad tijdens het regelen van dit document. En daar ben ik meneer Antonis erg dankbaar voor. Echt een aanrader! Marga , Alphen aan den rijn 27-09-2020
Uitstekend geholpen.
Vakbekwame eerlijke mediator die mij en mijn ex op een volkomen eerlijke manier heeft geholpen met het opstellen van een ouderschapsplan. Nogmaals bedankt! Frank, Leidschendam 25-09-2020
Begripvol en luisterend
Begripvol luisterend oplossingsgericht alles voor de klant. Marc, Den Bosch 22-02-2021
Duidelijk en snel
Ik vond Frans duidelijk in wat er van ons verwacht werd waardoor dit moeilijke proces toch iets subtieler verloopt. Erg blij dat we het zo snel geregeld konden krijgen. Linda, Amersfoort 03-06-2021

Het is aan mij de taak om u te leiden in het scheidingsproces om tot afspraken te komen die voor beide partijen goed aanvoelen. De afspraken moeten uitzicht bieden op een goede toekomst, zowel voor u als uw eventuele kinderen.

Maak kennis met uw mediator in Zeist

Ruim 11 jaar geleden koos ik er bewust voor om over te stappen van het bedrijfsleven naar het beroep van mediator. Dit gaat mij als mensen-mens namelijk aan het hart. Ik voel me dan ook geroepen om mensen écht te helpen, en het vak van mediator in Zeist leent zich hier uitstekend voor.

Waaruit haal ik mijn motivatie?

Helaas heb ik ook persoonlijk ervaring met scheiden. Zelf ben ik namelijk ruim 20 jaar geleden gescheiden. Het leven stond toentertijd volledig op zijn kop. Niet alleen dat van mij, maar ook van mijn partner, kinderen en familie en vrienden. Buiten de emoties, die heftig kunnen opspelen gedurende een scheidingsproces, vreet vooral de onzekerheid over de toekomst aan je. Het gehele proces kost ontzettend veel energie.

Helaas waren er in die tijd weinig tot geen mediators te vinden. In tegenstelling tot vandaag de dag werd er destijds ook weinig waarde gehecht aan iets als een mediator. Gelukkig heeft het beroep onder andere meer steun gekregen door een vernieuwde regelgeving. Hierdoor is het binnen de (ruime) wettelijke kaders mogelijk om vaak samen afspraken 'op maat' te maken.

Mede door deze verandering heb ik zelf ook een omslag gemaakt, waardoor ik inmiddels al meer dan 10 jaar met veel plezier als scheidings mediator in Zeist mensen help die in zo'n zware periode in hun leven zijn beland. Ik ben altijd weer blij als beide partijen tevreden zijn en een frisse start tegemoet gaan in hun nieuwe leven.

Vrijblijvend kennismaken met Dé ScheidingsMediator Zeist

Indien u hulp nodig heeft, bel mij of stuur mij gerust een mail. In ons kennismakingsgesprek stellen we in alle rust een opzet op over hoe het traject er voor u uit gaat zien. Door het beantwoorden van uw eerste vragen zorg ik er voor dat eventuele onzekerheden alvast worden weggenomen. Ik leg u uit wat mijn werkwijze is en wat er van u verwacht wordt, zodat er geen onduidelijkheden zijn.

Na het bestuderen van uw situatie kan ik voor een redelijke inschatting van de tijd zorgen die nodig zal zijn om tot het beoogde eindresultaat te komen. Natuurlijk vergeten we hierbij het kostenplaatje niet: u krijgt een goede inschatting van de te verwachten kosten van het traject.

Neem via bovenstaand formulier contact op met Dé ScheidingsMediator in Zeist of bel naar +31 33 203 4649 voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Ik ben ook werkzaam als mediator in Amersfoort.

Contact opnemen 033 203 4649
Interessante artikelen
033 203 4649 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Frans Antonis