Bert le Blanc

Arnhemseweg 6
3817CH Amersfoort

T 033 203 4649
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Amersfoort (12km)
Arnhemseweg 6, 3817CH Amersfoort
Almere (29km)
Veluwezoom 5, 1327AA Almere
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Bert le Blanc

Wat u van scheidingsmediator Bert le Blanc mag verwachten

Professionele begeleiding bij echtscheiding in Zeist, met aandacht en ruimte voor emoties en een centrale plaats voor de kinderen. Dat is wat jullie van mij als scheidingsmediator mogen verwachten. Vanuit mijn uitgebreide kennis op juridisch, financieel en fiscaal gebied, geef ik advies over het maken van heldere en goede afspraken. Daarmee leggen alle betrokkenen een goede basis voor een nieuwe toekomst. Kunnen jullie mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bert le Blanc

Uw mediator in Zeist

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met scheidingsmediator Bert le Blanc

Ik ben blij dat ik een aantal jaren geleden het advies van een goede vriend heb opgevolgd om van mediation mijn beroep te maken. Tientallen jaren lang had ik mij als advocaat en bedrijfsjurist al bezig gehouden met het oplossen, beheersbaar maken en voorkomen van conflicten. Bemiddelen zit mij in het bloed. Ik merk dat ik het heerlijk vind om twee mensen die een probleem hebben te helpen om dat zelf op te lossen. Ik ben geduldig, blijft rustig en heb in de loop der jaren een goed gevoel ontwikkeld voor het omgaan met emoties. Cliënten in Zeist stellen dat erg op prijs, zo weet ik uit ervaring.

Duidelijkheid en rust in uw echtscheidingsproces in Zeist

Duidelijkheid en rust zijn voor mij twee belangrijke elementen van het scheidingsproces. Door middel van een stappenplan zorg ik voor duidelijkheid. Op die manier weten jullie precies waar jullie aan toe zijn en wat er allemaal moet gebeuren. Met rust bedoel ik dat ik jullie allebei de mogelijkheid geef om je verhaal te vertellen. Ik probeer eraan bij te dragen dat jullie weer naar elkaar luisteren en op die manier in staat zijn om met elkaar goede afspraken te maken voor een nieuwe toekomst.

Een centrale plaats voor de kinderen

Het maken van goede afspraken is extra belangrijk wanneer jullie kinderen hebben. Zij scheiden mee, maar mogen niet de dupe worden van jullie beslissing om uit elkaar te gaan. Kinderen nemen voor mij altijd een centrale plaats in tijdens het echtscheidingsproces in Zeist. Ik geef informatie en tips, bijvoorbeeld over het gesprek waarin jullie de kinderen vertellen over jullie voorgenomen scheiding. Ook gaan we in gesprek over hoe jullie je toekomstige rol als ouders zien. Samen werken we toe naar goede en werkbare afspraken voor de toekomst, waarbij het belang van de kinderen voorop staat.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voor mij is de mediation geslaagd wanneer jullie met een gerust en goed gevoel jullie handtekening onder de stukken kunnen zetten. Dat is het geval wanneer alle relevante zaken de revue gepasseerd zijn, alles goed geregeld is en er geen ellende achteraf meer hoeft te ontstaan. En uiteraard mogen de kinderen niet de dupe zijn geworden van jullie beslissing om te gaan scheiden. Daar maak ik mij sterk voor. Mag ik jullie daar bij helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 033 203 4649
Interessante artikelen
033 203 4649 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bert le Blanc